This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Een groener leven

Je interieur groener maken

Voor een interieur waarin je je goed voelt, hoef je alleen maar de huidige decoratietrend te volgen die je overal op internet tegenkomt: de mini-plantenterrariums, waarvoor je zelfs geen balkon nodig hebt. Het principe: een zelfvoorzienend mini-ecosysteem creëren met stenen, planten en mossen. Kies de miniatuurplantjes die je zelf leuk vindt!

En als je liever grote groene ruimtes hebt, sluit je je toch aan bij een gemeenschapstuin? In deze tuinen kun je lekker in de moestuin werken, samen met andere natuurliefhebbers. Even tot rust komen in het groen en je voelt je weer goed.

sowimageTeagan Glenane

 Vanbinnen groen worden

Ben je altijd op zoek naar nieuwe trends? Op het gebied van voeding zijn Energy Balls helemaal hip! Deze energieballen zijn lekker en gezond en zijn perfect om de kleine honger te stillen of om energie op te doen voordat je gaat sporten. Omdat ze uitsluitend zijn gemaakt van rauwe producten, zitten ze bomvol vitaminen, mineralen en vezels. En ze zijn er in vele smaken: dadel, kokosnoot, kaneel, enz. Klaar om zelf aan de slag te gaan in je keuken?

 

sowimage

Zelfmassages om ontspannen in slaap te vallen

Na al deze inspanningen, is uitrusten op zijn plaats. Jezelf een massage geven is dan toch zo gek nog niet? Voor een goede ontspanning moet je in het onderste gedeelte van je lichaam zijn. Je begint bij je voeten, en daarna masseer je je bovenbenen en je kuiten. Laat je duimen over elke beenspier glijden om ervoor te zorgen dat de spieren losser worden. En dan is het tijd om, terwijl je al heerlijk ontspannen bent, te gaan slapen! 

 

sowimageKarel Balas

En wat zijn jouw tips voor een groener leven?

Delen