Terug

Voornemens? Ja, maar wel voor de fun!

Dit jaar kiezen we voor leuke voornemens, die vooral niet saai zijn! Kleine positieve acties, in het echte leven.

Beweeg!

Met tegenzin gaan sporten? Geen sprake van! We kiezen namelijk een sport die we leuk vinden en die bij ons past! Als je niet van de sportzaal houdt, nodig je vrienden dan uit om lekker te komen bewegen op je lievelingsmuziek, dat werkt ook! En wil je solo bij jou thuis bewegen, lees dan ons artikel 'Groene spierversterker'!

sowimage

Lach!

Lach meer (dat verstevigt je wangspieren!) en neem het leven niet altijd al te serieus! Relativeer onbenullige dingen waarover je wakker ligt en richt je op wat je echt gelukkig maakt. En leer vooral om blij te zijn met de kleine dingen in het leven. Zo ga je je veel lichter voelen.

sowimage

Luister naar jezelf!

Neem tijd voor jezelf en voer een klein ochtend- of avondritueel in. Stretchen, kruidenthee, jezelf een massage geven... Dit ritueel is een moment voor jezelf, geniet ervan!

sowimage

Maak jezelf mooi!

Een nieuw jaar, een nieuw schoonheidsritueel, voor jezelf én voor je beautyaccessoires. Er gaat niets boven een heerlijke reiniging van je... penselen! Verwijder de bacteriën een keer per week met zeep. Je huid zal je dankbaar zijn!

sowimage

Scheid je afval!

Afvalscheiding geldt ook voor de badkamer: voor kartonnen verpakkingen, plastic flessen, spuitbussen, deodorant, maar ook voor glazen potjes en flesjes. Je kunt ze allemaal sorteren, en de rest gaat bij het restafval. Geen smoesjes: je hoeft de verpakkingen niet schoon te maken, als ze maar leeg zijn.

sowimage

Adem!

 

Voor je gemoed is het belangrijk dat je je thuis op je gemak voelt. Maak je interieur groen met een nieuwe plant. Sierplanten, luchtzuiverende planten... Er is voor elk wat wils. Lees hier onze tips!

sowimage

Straal!

Ga dit jaar nieuwe uitdagingen aan... Ga eens leuke en maffe dingen uitproberen. Geef maar toe, je hebt altijd al willen leren jongleren, trampolinespringen, dansen als Beyoncé of supergoed kunnen hoelahoeppen... Doe dat dan!

sowimage

En wat zijn jouw leuke, goede voornemens voor dit jaar? Deel ze met ons hieronder!

Delen