Terug
september 2017

Let’s Act Beautiful!

Deze maand presenteren we je 6 portretten van vrouwen die zich op een mooie manier inzetten. Maar zij zijn niet de enigen, we kennen veel zulke vrouwen: onze enthousiaste medewerksters, de winnaressen van de milieuprijs Terre de Femmes van de Fondation Yves Rocher – Institut de France, maar ook onze klanten, die zich elke dag opnieuw inzetten voor een duurzamere en positievere wereld. En jij? Ben jij geëngageerd of heb jij zin om je op een mooie manier in te zetten? We hebben verschillende opties:

sowimage

1/ Je wilt je graag inzetten, maar je hebt nog een zetje nodig om tot actie over te gaan

Maak je niet druk, wij hebben de oplossing!
De Fondation Yves Rocher heeft in 2015 een online platform opgericht om winnaressen van de Prix Terre de Femmes 'steuntjes in de rug' te geven. Of je nu beschikt over bepaalde vaardigheden, middelen of tijd... of je nu in Frankrijk, België, Mexico, Oekraïne of in Benin woont, het platform brengt je in contact met de winnaressen die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Het werkt eenvoudig en snel, je hebt dus geen excuus meer om niet in actie te komen!

Om een steuntje in de rug te geven, ga je naar: http://www.yves-rocher-fondation.org/terre-de-femmes/coups-de-pouce/

sowimage Dominique Rolland

2/ Doe mee aan een project voor natuurbehoud

De Fondation Yves Rocher roept momenteel op tot kandidaatstelling voor de milieuprijs Terre de Femmes 2018. Wacht niet te lang, want je hebt tot 30 september om je aan te melden voor de Prix Terre de Femmes 2018 op de website van de Fondation Yves Rocher: http://www.yves-rocher-fondation.org/terre-de-femmes

Met in het vooruitzicht: een financiële bijdrage aan je project, je activiteiten in de schijnwerpers en toegang tot een groep inspirerende en bijzondere vrouwen.

3/ Net zoals Lucie, Carmen en Louise zet je je dagelijks in en heb je een verhaal om te delen

Laat in dat geval zeker een reactie achter en vertel ons hoe jij goed doet! Misschien maken we in de toekomst van jou wel een Act Beautiful-portret! Jij bent aan zet!

sowimage

#ActBeautiful samen met ons, en vertel ons hoe jij dat concreet toepast in het dagelijkse leven!

Delen