Terug

Op date met jezelf

Het allerbelangrijkste om eens helemaal tot rust te komen? Aandacht hebben voor je eigen behoeften en het ritme van de natuur respecteren. Laten we beginnen met je eigen ritme.

Het is zomer! En als je die nu eens gebruikt om voor jezelf te zorgen, alles los te laten en je batterijen weer op te laden? Hoe zou jij dat aanpakken? Ontdek de 4 tips van onze coach, Dorothée Bouton, welzijnsexpert bij het Éco-Hôtel Spa Yves Rocher.

Opstaan bij het krieken van de dag

Begin je dag met de subtiele streling van het ochtendlicht, die je uitnodigt om volledig op te gaan in het moment. Om je lichaam rustig te laten ontwaken, werkt niets beter dan enkele rekoefeningen. Zo verwelkom je de dag, die nu al veelbelovend is!

 
sowimage Emmanuel Berthier
sowimage Emmanuel Berthier

 

Weer aansluiting zoeken bij je omgeving

Je lichaam bestaat voor 65% uit water, dus wat is er fijner dan het geklots van het water van het zwembad of de zee om weer in contact te komen met je omgeving? Een baantje trekken, een sessie aquatraining om je te stimuleren en te verlichten of een ritje op de fiets voor als je liever vaste grond onder je voeten hebt. Je zult overal mogelijkheden zien om eens diep in te ademen en te genieten van je vrijheid.

En jij, als jij een hele dag had om los te laten, te zorgen voor jezelf en in contact te komen met je welzijn, wat zou jij dan gaan doen?

Weer in contact met je innerlijk

Een siësta na de lunch? Ja, maar wel een siësta die helemaal zen is, op een groot kussen en met rustige muziek! Rustig ontwaken, gevolgd door een yogasessie, een ontmoeting met je innerlijk. Houd je aandacht bij het moment in het heden... een open venster naar een goed evenwicht tussen de kracht van je lichaam, je hart en de wijsheid van je geest.

 

sowimage Emmanuel Berthier
sowimage Emmanuel Berthier

 

Laat het los

Een middagje zen met vriendinnen. Er even tussenuit in het Schoonheidsinstituut om 'los te laten', 'te ontsnappen' of 'te ontspannen' in de deskundige handen van onze schoonheidsadviseuses. Profiteer van dit speciale moment om weer alle aandacht voor je naasten te hebben en je samen met hen voor te bereiden op weer een fijne dag samen.

Delen