Terug

Valentijnsdag: welk soort koppeltje zijn jullie?

Met z'n tweeën is het nog leuker! Ja, we hebben zeker aan jullie gedacht, milieuliefhebbers, rockfans, avonturiers en cocooners, met onze cadeauselectie die helemaal past bij jullie!

De Green-addicts

Zijn jullie vooral green-addicts, milieuvriendelijk en fan van fietstochten? Dan is onze 'nature lover' selectie jullie op het lijf geschreven!

sowimage

De Avonturiers

Jullie zijn altijd op reis, waar ook ter wereld. Jullie zijn avontuurlijk en reizen graag licht. Jullie ergens vestigen? Geen sprake van. Met onze selectie miniformaten is het puur genieten, ook als jullie op avontuur zijn.

sowimage

De Bohemians

Jullie houden van alles wat licht, ontspannend en natuurlijk is: dat is ook jullie beeld van een duurzame relatie. Ontdek de selectie die op jullie is geïnspireerd en vóór jullie is gecreëerd.

sowimage

De Glamrockers

Wordt van jullie weleens gezegd dat jullie zeker geen meelopers zijn, maar eerder rebels en rock? Dan spreken onze producten met een rock attitude jullie zeker aan.

sowimage

De Streetlovers

Stads en met een streetlook, hand in hand doorkruisen jullie de stad. Dat is mooi, maar jullie huid heeft echt een ontgiftingsbehandeling nodig! Hier vinden jullie al onze herstellende producten.

sowimage

De Chillers

Zien jullie de diepere betekenis van Netflix & Chill? Doen jullie niets liever dan met zijn tweeën wegzakken in schuimbad en kaarsjes naast het bed zetten? Dan weten we nu al dat jullie onze cocooning-selectie geweldig zullen vinden!

sowimage

En jullie? Wat voor koppeltje zijn jullie? Welke Valentijnselectie past bij jullie? 

Delen