ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Welk gezichtsmasker voor mijn huid? 

Een gezichtsmasker is hét product voor een stralende huid. Jij moet enkel nog de juiste keuze maken!

Het gezichtsmasker, essentieel voor een perfecte huid  

Een masker is een belangrijke stap in elke skincare routine en een echt verwenmoment dat je huid opkikkert. Je gebruikt het een of twee keer per week om je dagelijkse verzorgingsritueel te vervolledigen.  

Omdat gezichtsmaskers een hoge concentratie actieve bestanddelen en een dikke textuur hebben, werken ze in op de verschillende lagen van de epidermis. In functie van het gekozen masker kan het effect variëren: een masker kan bijvoorbeeld de huid voeden, de poriën grondig reinigen, irritatie verzachten, de talgproductie reguleren of de huidbarrière herstellen.  

Het is een schitterend product dat het evenwicht van de huid kan herstellen. Een stralende teint en vitaliteit gegarandeerd.

BEAUTYTIPS

 

Gebruik de YR-foundationkwast voor een heerlijk selfcare momentje thuis!

 

Multi-masking: breng een zuiverend masker op de T-zone aan en kies voor een hydraterende of verzachtende verzorging op de wangen.

Zo maak je je masker extra werkzaam:   

Doe een of twee keer per week een peeling en breng vervolgens een aangepast gezichtsmasker aan.  

Breng een nootje van de gezichtsscrub met cirkelvormige bewegingen op een vochtige en gereinigde huid aan. Vermijd wel de gevoelige zone van de oogcontouren. Spoel het vervolgens af.    

Maar waarom is het zo goed om af en toe te scrubben? Een peeling verwijdert dode huidcellen waardoor je masker nog doeltreffender zal kunnen inwerken en het stimuleert ook de celvernieuwing zodat je huid een prachtige glow krijgt.   

Vervolg je skincare routine met een gezichtsmasker dat geschikt is voor je huidtype. Naargelang het masker breng je een dikke laag aan op het gezicht of de T-zone aan. Laat het masker 5 à 10 minuten inwerken en spoel het daarna grondig af. Verkwik de huid met een facial spray en breng ten slotte een dag/nachtcrème naar keuze aan. 

Alle weetjes over onze maskers!  

Het 3-in-1 masker met houtskool en munt zuivert de huid en de poriën grondig en reguleert de talgproductie

Maak kennis met het nieuwe reinigende en exfoliërende Masker met Plantaardige Houtskool en verfrissende biologische Pepermunt die op agro-ecologische wijze op onze velden in La Gacilly gekweekt wordt. Het masker met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprongzuivert de huid en de poriën door en door, en vermindert mee-eters en onzuiverheden. Het absorbeert het teveel aan talg, verwijdert onzuiverheden en maakt de teint stralend en egaal. Je kunt het iedere dag gebruiken om de huid te reinigen en te exfoliëren, maar je kunt het ook tweemaal per week als masker aanbrengen. In dit laatste geval laat je het 5 minuten inwerken.

De Pepermunt heeft een verfrissend effect en de zuiverende Houtskool absorbeert het teveel aan talg en matteert de huid, en de exfoliërende korrels zuiveren de huid grondig maar in alle zachtheid.

Resultaat: de huid is ontgift, gematteerd en grondig gezuiverd. 93%* van de ondervraagde personen vindt dat alle onzuiverheden verwijderd zijn, 89%* zegt dat de huid onmiddellijk gematteerd wordt.

*: consumentenonderzoek bij 104 proefpersonen

Tip: Tweemaal per week in een fijne laag op het gezicht of enkel op de T-zone aanbrengen. Vermijd de oogcontouren. Laat 5 minuten inwerken en spoel het product vervolgens zorgvuldig af.  

Het kleimasker zuivert en matteert de huid  

Ontdek het kleimasker van het gamma Pure Menthe met verfrissende biologische pepermunt die op ecologische wijze geteeld wordt op onze velden in La Gacilly (Frankrijk). Het kleimasker zuivert en matteert de huid intens. Het vermindert het teveel aan talg zodat de onzuiverheden verdwijnen en de poriën vernauwen.  

Resultaat: de huidkorrel is fijner, de huid mat en zuiver. De frisse geltextuur op basis van klei zuivert de huid en egaliseert de teint. 93%* van de ondervraagde personen vindt dat de huid onmiddellijk grondig gezuiverd wordt.   

*Tevredenheidstest gedurende 28 dagen bij 14 vrouwen en 14 mannen 

 

Tip: Tweemaal per week op het gezicht gebruiken. De oogcontouren vermijden. 5 minuten laten inwerken en zorgvuldig afspoelen.

 

Het zuurstofherstellende masker hydrateert de huid en voorziet haar van nieuwe energie  

 Ontdek het zuurstofherstellende masker van het gamma Pure Algue dat voor 98% van natuurlijke oorsprong is. Het werd verrijkt met de zuurstofherstellende en antioxiderende Microalg Tetraselmis. De microalg wordt op een verantwoorde en duurzame wijze gekweekt voor de Bretonse kust. Dit ingrediënt hydrateert de huid en voorziet haar van nieuwe energie waardoor de natuurlijke teint extra stralend wordt.   

Resultaat: de huid wordt iedere dag opnieuw soepeler en stralender. De superfrisse geltextuur smelt in contact met de huid. Een gehydrateerd en fris gevoel gegarandeerd. Na gebruik vindt 94%* van de ondervraagde personen dat de huid onmiddellijk gehydrateerd wordt en 82%** vindt dat de huid gerevitaliseerd is.  

*In-vitrotest op het extract van de Microalg Tetraselmis  

**Tevredenheidstest gedurende 28 dagen bij 62 vrouwen en 43 mannen

Tip: Tweemaal per week op een goed gereinigd gezicht gebruiken. De oogcontouren vermijden. Vijf minuten laten inwerken en het resterende product met een wattenschijfje verwijderen.  

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken