ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Dankzij de corrigerende supra essence wordt de huid onmiddellijk glad en stralend en verfijnt de huidkorrel. De rimpels verminderen iedere dag opnieuw, de huid wordt steviger en de teint egaler. In 1 maand tijd wordt de huid compacter en levendiger. Bevat Zoethout tegen vlekken* en plantaardige Nectar van Knoppen die de vernieuwing stimuleert.

+punt: innovatieve extra vloeibare serum-essencetextuur die snel in de huid dringt.

Ons commitment:
- 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
- Zonder minerale olie
- Flacon in recycleerbaar glas, karton afkomstig van duurzaam beheerde wouden

Gebruiksadvies:
Neem met het pipet enkele druppels van de Corrigerende Supra Essence. Het pipet geeft je telkens opnieuw de juiste dosis voor een optimaal resultaat.
Druk lichtjes op het pipet om de essence in de handpalm te druppelen en masseer de essence delicaat van binnen naar buiten op het gezicht.
Deze essence met vloeibare en hydraterende textuur wordt 's ochtends en 's avonds op de goed gereinigde huid van het gezicht aangebracht.

*In-vitrotest.
Dermatologisch geteste formule.

Artikelnummer: 07529

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige nectar van knoppen
Anti-ageing effect aan het huidoppervlak en diep in de huid

Onze onderzoekers kozen de Plantenbiotechnologie om een nectar te ontwikkelen uit een enkel staal van kostbare cellen van EEN knop afkomstig van een boom van een plantentuin in Bologne.

Dit hoogtechnologische procedé houdt niet alleen de plantaardige bron in stand, het is ook milieuvriendelijk omdat het een te intensieve kweek van de knoppen voorkomt. Bovendien moeten ook de voor de ontwikkeling van de plant zo belangrijke knoppen niet verwijderd worden.

Plantaardige nectar van knoppen
Reviews
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken