PASSIE VOOR HET PLANTENRIJK

Al meer dan 60 jaar is het plantenrijk onze grootste passie. Wij hebben een unieke cosmetica ontwikkeld: de Plantaardige Cosmetica®. Deze is niet alleen vooruitstrevend en anders; ze is ook doeltreffend, milieu- en huidvriendelijk en is de toekomst van de schoonheid.

VIDEO PLANTAARDIGE COSMETICA®

IEDERE PLANT HEEFT HAAR EIGEN UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Niet alle planten hebben dezelfde werkzaamheid. Iedere plant heeft haar eigen, unieke eigenschappen en specialiteit. Dat maakt dat iedere plant bijzonder is.

Om te kunnen leven, overleven en herstellen, ontwikkelen planten een rijkdom aan ingenieuze mechanismen. Planten passen zich aan. Om de kracht van planten over te brengen op de huid is de Plantaardige Cosmetica® in staat van iedere plant die bestudeerd wordt, de unieke eigenschappen langzaam maar zeker te ontrafelen. 

Zo heeft de Plantaardige Cosmetica® de genialiteit in het leven, aanpassingen en verleidingen in kaart gebracht.

ONS OPENLUCHT LABORATORIUM IS 3,7 MILJARD JAAR OUD.

Overal ter wereld gaan onze experts op onderzoek uit om uitzonderlijke planten te ontdekken en mee terug te brengen naar onze laboratoria om hun unieke eigenschappen te bestuderen.

Onze botanische tuin in La Gacilly beschikt over een unieke collectie van 1.100 plantensoorten waarvan de veelbelovende werking nog ontdekt moet worden.

In ons onderzoekscentrum in Issy-les-Moulineaux houdt een deskundig team van onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® zich dagelijks bezig met het bestuderen van planten, het analyseren van hun samenstelling en het ontwikkelen van innovatieve extractieprocedés en unieke, cosmetische formules.

Dankzij onze vakkennis kunnen
we de opname van plantaardige werkstoffen door de huid verbeteren

BETERE OPNAME

De huid heeft het vermogen om een actief ingrediënt op te nemen en er vervolgens de vruchten van te plukken.

De huid is een levend orgaan: ze herkent plantaardige werkstoffen, omdat die, net als zijzelf, natuurlijk zijn.

Levende organismen herkennen elkaar. De huid herkent planten. Om die reden kan een plantaardige molecule, die leeft en puur natuurlijk is, beter door de huid worden opgenomen.

Planten beschikken over de meest uitzonderlijke heilzame eigenschappen. De planten rechtstreeks aan de huid toedienen, is echter niet voldoende. Plantaardige Cosmetica® werkt doeltreffend, omdat ze rekening houdt met dit principe en omdat ze de natuurlijke opname van plantaardige werkstoffen door de huid kan optimaliseren.

Het is een hele kunst om de kracht van planten om te zetten in werkstoffen die door de huid kunnen worden opgenomen, en om deze vervolgens te verwerken in exclusieve formules. Deze kunst beoefent de Plantaardige Cosmetica® al decennialang. En ze wordt er steeds beter in!

ZIE OOK