SCHOONHEID IS EEN KUNST

De Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher maakt een allesomvattende benadering van schoonheid mogelijk. Het helpt alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of specifieke beautywensen, de hele dag door bij het verwezenlijken van al hun schoonheidsidealen.

SCHOONHEIDSPRODUCTEN

De Plantaardige Cosmetica® bundelt alle expertisegebieden samen om doeltreffend werkende, betrouwbare en zintuiglijke producten te ontwikkelen. Essentiële huidverzorging en avant-gardistische formules, make-up voor een dagelijkse of extravagante look, frisse eaux de toilette en hoogwaardige parfums. Het merk Yves Rocher heeft het antwoord voor elke vrouw.

  • GEZICHT |
  • MAKE-UP |
  • PARFUM |
  • LICHAAM

BETERE OPNAME van plantaardige werkstoffen door de huid om steeds doeltreffender werkende schoonheidsproducten te kunnen ontwikkelen.

De Plantaardige Cosmetica® telt 150 onderzoekers die deskundig zijn in alles wat leeft - vanaf de plant tot op de huid -, en die al hun talenten, kennis en ervaring samenbundelen om het plantenrijk met een geheel andere visie te benaderen. Zodat de planten beter door de huid kunnen worden opgenomen. En om met veel passie en doorzettingsvermogen bijzondere verzorgingsproducten te ontwikkelen die de integriteit van de huid niet verstoren en die de schoonheid van elke vrouw op laat bloeien.

De natuur brengt kleur op uw huid.

Oneindig veel kleuren om alle vrouwen te inspireren en mooier te maken.

Nieuwe, eerlijke nuances, geïnspireerd door de natuur. Onze exclusieve methoden en unieke vakkennis zijn het resultaat van 50 jaar nauwe verbondenheid met de natuur. Doeltreffend werkende texturen die boordevol plantaardige werkstoffen zitten, onweerstaanbaar aanvoelen en de zintuigen op verrassende wijze prikkelen. Texturen die uw huid respecteren en haar met liefde omringen. Make-upproducten die bij u passen, die het beste met u voor hebben, uw persoonlijkheid tot uiting brengen en u er iedere dag weer fantastisch uit laten zien.

Vanaf de bloem tot op de huid, INTENSE EMOTIE, PURE SCHOONHEID, MEESLEPEND, VURIG. Het creëren van mooie parfums is een kunstvorm die veel talent en creativiteit vergt.

Alleen de beste parfumeurs weten hoe ze de prachtigste grondstoffen kunnen combineren tot een hoogstaande geurcreatie. De meest zeldzame, plantaardige essences die de rijke, zintuiglijke natuur ons verschaft, worden onderworpen aan de bijzondere olfactorische talenten van onze meesterparfumeurs. Zo worden exclusieve geurcreaties geboren die u dag en nacht omringen met hun elegante sensualiteit en inspirerende frisheid. Yves Rocher creëert de mooiste parfums om uw zintuigen te verleiden en uw sensualiteit tot leven te brengen.

Respect voor de huid, haar integriteit en haar kenmerken. Het plantenrijk, met al zijn verscheidenheid en zijn eigen waarheid, helpt u iedere dag weer om u goed te voelen.

Kennis van alle heilzame krachten en kwaliteiten van het plantenrijk. Het onthullen van zijn weldadige eigenschappen en zintuiglijke rijkdommen kunnen bouwen op een unieke botanische kennis om op basis van respect een eigen verzorgingsproduct te creëren waar mensen blij van worden. Ervaar de puurheid, emotie en een overdaad aan kleuren, geuren en texturen. Laat Yves Rocher uw nieuwsgierigheid prikkelen en uw verlangens vervullen. Laat u verleiden... Een sensatie voor alle zintuigen. En iedere dag ontwaken met een intens gevoel van weldaad.

VOEDING & WELZIJN

De voedingsdeskundigen van het Laboratorium Santé Naturelle nemen al uw wensen en behoeften op het gebied van schoonheid, afslanken en welzijn ter harte. Ieder voedingssupplement is een sterk concentraat van wetenschappelijke expertise dat geformuleerd wordt om u te laten profiteren van het allerbeste uit het plantenrijk: werkzame bestanddelen en natuurlijke, plantaardige capsules.

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN IN HET INSTITUUT

De Plantaardige Cosmetica® wordt al sinds 1969 ingezet bij behandelingen in de schoonheidsinstituten van Yves Rocher.  Met meer dan 250 behandelruimtes in de Benelux en 3.100 wereldwijd biedt Yves Rocher een internationaal netwerk van unieke expertise. 


- Productexpertise: 50 exclusieve, professionele producten, afkomstig van de Plantaardige Cosmetica®

Verzorgingsexpertise: zeer complete verzorgingsprotocollen die ontwikkeld zijn door schoonheidsspecialisten, en waarbij massagetechnieken gecombineerd worden met hoogwaardige technische apparatuur.

- Elke verzorging wordt getest door het Franse CERCO (Cosmetologisch Studie- en Onderzoekscentrum), om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de vereiste tolerantie- en doeltreffendheidscriteria. Zoals de regelgeving voorschrijft worden de testen uitgevoerd op de professionele producten die gebruikt worden, maar worden ook alle protocollen, producten en handelingen getest met het doel de werking ervan vast te stellen.

Ontdek alle behandelingen hier

ZIE OOK