Promotiemogelijkheden

Yves Rocher heeft een affiliate programma, hiermee kunt u geld verdienen door op uw eigen website te adverteren voor yves-rocher.nl. Hoe meer orders via uw website worden gedaan, des te meer geld u verdient.

Het werkt als volgt: U plaatst een banner en/of tekstlink van Yves Rocher op uw website en stimuleert uw bezoekers om online bij Yves Rocher te bestellen. Elke verkoop die wordt gedaan door een bezoeker die u aangeleverd heeft, levert commissie op.

Word affiliate van Yves Rocher en profiteer van:

  • Groot assortiment aan producten voor een brede doelgroep
  • Elke maand nieuwe banners en nieuwsbrieven, zodat uw website altijd interessant blijft!
  • Hoge commissie die wel kan oplopen tot wel 20%
Wat kunt u verdienen?

Als affiliate van Yves Rocher verdient u een commissie per order. Voor iedere order die binnen 14 dagen wordt geplaatst door een bezoeker die u naar de website van Yves Rocher heeft doorverwezen, ontvangt u percentage van het orderbedrag. Dit percentage is afhankelijk van het type site dat u bezit. De commissies per order zijn hieronder beschreven:

Commissiestructuur:

Segment Commissie
Beauty Blogs & Vlogs 20% CPS + €0,05 CPC
Mailings 20% CPS
Portals & Adnetworks 10% CPS
Voucher Code sites 5% CPS
Other types of sites 15% CPS
Hoe werkt het?

Wij werken samen met het affiliate netwerk van Tradedoubler. Zij meten de verkopen die gedaan worden door bezoekers die via uw site een aankoop doen bij Yves Rocher. Vervolgens zorgen ze voor de betaling van de commissie aan u als publisher. Deelname aan het Yves Rocher affiliate programma is gratis.

Wat moet u doen?

  • Maak een account aan Tradedoubler en registreer en valideer uw website.
  • Meldt u vervolgens aan voor het Yves Rocher affiliate programma.
  • Nadat u bent goedgekeurd voor het programma zoekt u banners en/of tekstlinks uit die bij uw site passen.
  • Na het plaatsen van het promotiemateriaal worden de verkopen die via uw site hebben plaatsgevonden bijgehouden in de systemen van Tradedoubler. Op basis hiervan wordt u (maandelijks) uitbetaald.
  • Waar kunt u zich inschrijven?

    Bezoek de website van Tradedoubler en volg de instructies voor het openen van een account of login in uw bestaande account. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar contact@yves-rocher.nl.