MIJN ACCOUNT: U BENT EEN NIEUWE KLANT
Vult u alstublieft het formulier volledig in om GRATIS een account aan te maken.

Dankzij uw account heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk toegang tot aanbiedingen, exclusieve voordelen, speciale services en wint uw tijd bij het plaatsen van uw bestelling!
Uw persoonlijke gegevens
Aanhef* :
Vult u hier a.u.b. het adres in waar we uw pakje naar toe kunnen verzenden.

NederlandVb: 0356091122Vb.: 0601010101
Minimaal 4 karaktersGeboortedatum *:

Zodat u kunt profiteren van een speciale verjaardags-aanbieding!

Omdat u een account aanmaakt, wordt u automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwe producten. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven door uw voorkeuren aan te passen in uw account. De velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.Uw persoonlijke gegevens worden door de firma Laboratoires de Biologie Végétale Yves Rocher NV uitsluitend gebruikt voor het verwerken en afhandelen van bestellingen, voor het verlenen van diensten waarvoor u uzelf heeft aangemeld en voor het toesturen van aanbiedingen van Yves Rocher. Om ervoor te zorgen dat u per post of telefonisch aanbiedingen van onze partners ontvangt, kan het zijn dat wij uw gegevens aan hen verstrekken. Indien gewenst, is het ook mogelijk om aanbiedingen van onze partners per e-mail of SMS te ontvangen. Deze gegevens kunnen eveneens verstrekt worden aan onze onderaannemers en dienstverleners.

Overeenkomstig de geldende regelgeving aangaande de bescherming van persoonsgegevens, heeft u verschillende rechten, zoals het recht om de gegevens met betrekking tot uzelf in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Voor de uitoefening van deze rechten kunt u ons een berichtje sturen met daarin uw voor- en achternaam, adres en - indien mogelijk - uw klantnummer. Voeg ook een kopie van uw legitimatiebewijs bij. Stuur dit naar: Yves Rocher – Klantenservice – Nieuwegracht 4-04 – 3763 LB Soest (Nederland), of per e-mail aan: contact@yves-rocher.nl.

Verder kunt u uw telefoonnummer desgewenst laten opnemen in de “Bel-Me-Niet-Meer”-lijst.

U kunt te allen tijde en zonder opgaaf van reden bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor de toezending van aanbiedingen door Yves Rocher of haar partners. Voor meer informatie over ons privacy beleid ten aanzien van persoonsgegevens en over uw rechten in het bijzonder, kijkt u hier op onze website.