SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Profiteer direct van exclusieve aanbiedingen.

U zult regelmatig de nieuwsbrief van Yves Rocher ontvangen boordevol exclusieve kortingen, voordeelcodes en extra geschenken.

U kunt zich op elk moment gemakkelijk uitschrijven.


voorbeeld@hotmail.com

Geboortedatum

Wilt u nog meer aantrekkelijke aanbiedingen ontvangen?


Bevestig
Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.


Uw e-mailadres wordt slechts bewaard indien u dit direct aan ons opgeeft of indien dit in verband met een bestelling aan ons wordt verstrekt. Yves Rocher gebruikt uw e-mailadres voor het doel waarvoor u het verstrekt heeft en voor andere marketing- en servicedoeleinden, voor zover u daarvoor toestemming heeft verleend. Uw e-mailadres wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt enkel voor commercieel gebruik verstrekt aan derden mits u hiervoor toestemming heeft gegeven.
In overeenstemming met de Wet van 11 december 1998 over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, hebt u inzage- en verbeterrecht in uw persoonlijke gegevens. U kunt ingelicht worden over onze aanbiedingen per telefoon, post of e-mail. Indien u die informatie niet wenst te ontvangen, of u wenst uw persoonlijke gegevens te verbeteren, volstaat het ons op de hoogte te stellen per e-mail: Uw persoonlijke gegevens worden door de firma Laboratoires de Biologie Végétale Yves Rocher Uw NV uitsluitend gebruikt voor het verwerken en afhandelen van bestellingen, voor het verlenen van diensten waarvoor u uzelf heeft aangemeld en voor het toesturen van aanbiedingen van Yves Rocher. Om ervoor te zorgen dat u per post of telefonisch aanbiedingen van onze partners ontvangt, kan het zijn dat wij uw gegevens aan hen verstrekken. Indien gewenst, is het ook mogelijk om aanbiedingen van onze partners per e-mail of SMS te ontvangen. Deze gegevens kunnen eveneens verstrekt worden aan onze onderaannemers en dienstverleners.

Overeenkomstig de geldende regelgeving aangaande de bescherming van persoonsgegevens, heeft u verschillende rechten, zoals het recht om de gegevens met betrekking tot uzelf in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Voor de uitoefening van deze rechten kunt u ons een berichtje sturen met daarin uw voor- en achternaam, adres en - indien mogelijk - uw klantnummer. Voeg ook een kopie van uw legitimatiebewijs bij. Stuur dit naar: Yves Rocher – Klantenservice – Nieuwegracht 4-04 – 3763 LB Soest (Nederland), of per e-mail aan: contact@yves-rocher.nl.

Verder kunt u uw telefoonnummer desgewenst laten opnemen in de “Bel-Me-Niet-Meer”-lijst.

U kunt te allen tijde en zonder opgaaf van reden bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor de toezending van aanbiedingen door Yves Rocher of haar partners. Voor meer informatie over ons privacy beleid ten aanzien van persoonsgegevens en over uw rechten in het bijzonder, kijkt u hier op onze website.