GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

Cyber Monday

De Cyber Monday komt binnenkort terug!

Kun je niet wachten? Geniet dan alvast van de huidige promoties en schrijf je in op onze nieuwsbrief om nog meer exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

255 product(en) gevonden

Op en top bewust vrouw tijdens Cyber Monday

Cyber Monday komt eraan en dat betekent heel erg fijne aanbiedingen om van te profiteren! Bestel in onze webwinkel en geniet van interessante kortingen op heel ons assortiment aan Cyber Monday make-up, lichaams- en gelaatsverzorgingen, parfums en nog veel meer. Ken je onze producten al? Dan is dit het uitgelezen moment om je collectie aan te vullen of om nieuwe producten uit te proberen. Misschien heb je zin om al wat kerstcadeaus op voorhand te voorzien? Neem dan zeker een kijkje naar onze speciale en thematische sets of cadeaubonnen. Je koopt niet alleen kwaliteitsvolle producten, je toont meteen ook je inzet voor de natuur. Hier vind je geen guilty pleasures, ook niet tijdens Cyber Monday, en je gunt je huid steeds het beste dat de natuur te bieden heeft. Elke dag zetten onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® zich in om - op basis van meer dan 1100 plantensoorten uit onze eigen botanische tuin in Gacilly - nieuwe doeltreffende formules en geurcombinaties te creëren. Plantaardige stoffen vormen de basis van onze producten die voor meer dan 90% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong bestaan. Daarbij dragen wij het behoud van onze planeet en de biodiversiteit hoog in het vaandel, zonder dat jij daarom aan kwaliteit moet inboeten, integendeel. Zo helpen we jou om je tijdens deze Cyber Monday-solden op en top  vrouw te voelen!

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie