GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Iedere ochtend aanbrengen op het hele gezicht en op de hals. Om de werkzaamheid van de crème te versterken volg je de zelfmassagetechnieken van onze schoonheidsexperts: gladstrijken, inkloppen, licht knijpen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAGLYCERINETHYLHEXYL STEARATEDIMETHICONEMETHYLPROPANEDIOLGLYCINE SOJA OILBRASSICA CAMPESTRIS SEED OILHYDROGENATED COCO-GLYCERIDESSESAMUM INDICUM SEED OILMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERPEG-100 STEARATEGLYCERYL STEARATEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPHENOXYETHANOLPARFUMCAESALPINIA SPINOSA GUMETHYL LINOLEATECARBOMERLECITHINXANTHAN GUMSORBIC ACIDTOCOPHERYL ACETATERETINYL PALMITATEHIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACTSODIUM HYDROXIDEMETHYLSILANOL MANNURONATEMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTSODIUM BENZOATECITRIC ACIDTOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATEPROPYL GALLATE1596v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie