KERSTSPEL: vind het verborgen geschenk en ontdek jouw VERRASSING* >

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUA/WATER/EAUKAOLINPROPYLENE GLYCOL.ZEA MAYS (CORN) STARCHCETEARYL ALCOHOLBENTONITEGLYCERINANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERCETEARETH-33BENZYL ALCOHOLCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEXANTHAN GUMHYDROXYACETOPHENONESALICYLIC ACIDPARFUM/FRAGRANCECOCAMIDOPROPYL BETAINETOCOPHERYL ACETATESCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTSODIUM HYDROXIDECITRIC ACIDSODIUM BENZOATELEDUM GROENLANDICUM EXTRACTPOTASSIUM SORBATEACACIA SENEGAL GUM10200v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Moerasrozemarijn & Salicylzuur

Onze onderzoekers hebben Moerasrozemarijn gecombineerd met Bergthee. De blaadjes worden met de hand geplukt en vervolgens gedestilleerd om er Salicylzuur uit te verkrijgen. Op de huid bestrijdt deze werkstof de oneffenheden dankzij de zuiverende en antibacteriële eigenschappen. Het Salicylzuur dat wij toepassen in de strijd tegen onzuiverheden in de huid, is 100% plantaardig. Dankzij deze combinatie van poeder van Moerasrozemarijn en Salicylzuur wordt de teint weer frisser, verdwijnen de oneffenheden en wordt de huid zichtbaar gezonder.

Misschien vind je dit ook leuk

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informtie