GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

Breng iedere avond aan op het hele gezicht.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAMETHYLPROPANEDIOLISOPROPYL PALMITATECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEPPG-20 METHYL GLUCOSE ETHERMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILGLYCERINACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERINOSITOLAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTHYDROXYACETOPHENONESTEARIC ACIDPARFUMETHYLHEXYLGLYCERINETHYL LINOLEATEPANTHENOLSODIUM HYDROXIDESODIUM DEHYDROACETATEPEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATERETINYL PALMITATETETRASODIUM EDTAHELIANTHUS ANNUUS SEED OILMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTCITRIC ACIDSODIUM BENZOATEPANTOLACTONEPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLPROPYL GALLATE1704v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie