GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Neem enkele druppels van de Anti-aging supra essence met behulp van het pipet dat is ontworpen voor een juiste dosering en een optimaal gebruik. Knijp vervolgens zacht in de dop om het product in de handpalm te druppelen en masseer het dan voorzichtig vanuit het midden naar de buitenzijden van het gezicht.
Breng de vloeibare, hydraterende essenceformule 's ochtends en 's avonds aan op het hele gezicht, nadat je alle make-up verwijderd hebt.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

AQUAGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERPEG-60 HYDROGENATED CASTOR OILSODIUM ASCORBYL PHOSPHATEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTHYDROXYACETOPHENONEINOSITOLCAESALPINIA SPINOSA GUMPARFUMPOLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6SALICYLIC ACIDZEA MAYS STARCHPYRUS MALUS FRUIT EXTRACTMICAXANTHAN GUMSYRINGA VULGARIS EXTRACTSODIUM HYDROXIDESILICALINALOOLGERANIOLCITRIC ACIDSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATEISOEUGENOLBENZYL ALCOHOLCI 7789110096v0|10095v0|10108v0

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
*Veilige synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Nectar uit Plantaardige Bloemknoppen

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben uit het hart van bloemknoppen kostbare Plantaardige Nectar gehaald vanwege zijn vernieuwende eigenschappen. De Nectar doet zijn werk in de kern van de huidcellen en zorgt na 72 uur voor een complete celvernieuwing. De celverbinding is verbeterd, waardoor een perfect celevenwicht* ontstaat. Zo draagt de Nectar bij aan een complete anti-agingwerking, in de diepere huidlagen én aan het huidoppervlak.

* in vitro getest

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie