GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

s Ochtends en 's avonds aanbrengen op het hele gezicht en hals. Om de werkzaamheid van de crème te versterken volg je de zelfmassagetechnieken van onze schoonheidsexperts: gladstrijken, inkloppen, licht knijpen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLDIMETHICONEGLYCERINSESAMUM INDICUM SEED OILCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERZEA MAYS STARCHAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTCETEARYL ALCOHOLETHYLHEXYL STEARATEPARFUMETHYL LINOLEATESCLEROTIUM GUMCETEARETH-33CAESALPINIA SPINOSA GUMHIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACTRETINYL PALMITATECARBOMERXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATEMETHYLSILANOL MANNURONATETETRASODIUM EDTAMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTPHENOXYETHANOLSODIUM BENZOATESORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDECITRIC ACIDTOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATEPROPYL GALLATE1422v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

 

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informtie