Onze winkels en instituten zijn gesloten voor een onbepaalde termijn. Aankopen kunnen gedaan worden via onze website met een gratis levering thuis*. Gezien de huidige situatie kan je pakje iets langer onderweg zijn dan normaal. Laten we zorg dragen voor onszelf en onze naasten ❤. Meer weten >
De fles heeft een slimme klepdop. Knijp kort in de fles en laat hem los om de dosering te regelen en gemakkelijk een beetje formule te verkrijgen.
Grondig spoelen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAAMMONIUM LAURYL SULFATECOCAMIDOPROPYL BETAINEDECYL GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEPARFUMCITRIC ACIDARGININEPANTHENOLGLYCERINPANTOLACTONECITRUS LIMON FRUIT EXTRACTTOCOPHEROLASCORBYL PALMITATELECITHIN1603v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstoffen: Citroen

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® onthullen hun laatste gepatenteerde* innovatie: een geconcentreerde shampoo in een flacon die 3 keer kleiner is dan die van een shampoo van 300 ml. De vloeibare, omhullende formule verandert tijdens het wassen in een verfijnde, rijke schuimmassa die het haar op milde wijze reinigt.

*In Frankrijk

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie