Onze winkels en instituten zijn gesloten voor een onbepaalde termijn.
Aankopen kunnen nog steeds gedaan worden via onze website met een gratis levering thuis*. Gezien de huidige situatie kan je pakje iets langer onderweg zijn dan normaal.
Laten we zorg dragen voor onszelf en onze naasten ❤. Team Yves Rocher Nederland
Dit lichte en vloeibare textuurserum kan worden aangebracht op droog óf vochtig haar. Pomp tussen de 2 en 4 keer (afhankelijk van de lengte van het haar) in de palm van je hand en verdeel het over de lengtes richting de uiteinden. Niet spoelen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERSQUALANEGLYCERINPOLYACRYLATE-13SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OILOLEA EUROPAEA FRUIT OILMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILHYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACTDICAPRYLYL ETHERDECYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATEPOLYISOBUTENEPARFUMPANTHENOLGLYCERYL OLEATECHONDRUS CRISPUS POWDERCITRIC ACIDPOLYSORBATE 20XANTHAN GUMSORBITAN ISOSTEARATESALICYLIC ACIDPHENOXYETHANOLBENZOIC ACIDBENZYL ALCOHOLPOTASSIUM SORBATE1306v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Jojoba

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben gekozen voor Jojoba olie*, ook wel 'woestijngoud' genoemd, vanwege zijn anti-uitdrogende kracht en zijn filmvormende eigenschappen. Formules die dit actieve bestanddeel bevatten, voeden de haarvezels en maken ze resistent voor invloeden van buitenaf**. Het haar is soepel, glanzend en zacht.

* uit biologische teelt
**Instrumentale test met olie + shampoo + conditioner van Yves Rocher - herstellende routine

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie