HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
LICHAAM:

Schudden voor gebruik en rijkelijk aanbrengen op het hele lichaam.

Meermaals aanbrengen tijdens het zonnen, na het zwemmen, het afdrogen of bij hevige transpiratie.
Niet aanbrengen op het gezicht. Als je minder van dit product gebruikt dan geadviseerd wordt, is jouw huid aanzienlijk minder goed beschermd.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

ALCOHOLC12-15 ALKYL BENZOATEOCTYLDODECANOLETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEDIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEPPG-3 MYRISTYL ETHERCOCOS NUCIFERA OILDIPROPYLENE GLYCOLGLYCERINHYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERETHYLHEXYL TRIAZONEBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMERAQUADIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPARFUMTOCOPHERYL ACETATEGARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACTBHTTOCOPHEROLISOEUGENOLPPG-12 DIMETHICONEDENATONIUM BENZOATE85v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Sea Holly

De onderzoeksexperts op het gebied van Plantaardige Cosmetica hebben sea holly geselecteerd vanwege haar weerstandsvermogen tegen zonlicht en omdat dit plantje bijzonder goed in staat is zijn vochtreserves vast houden. Deze polyactieve werkstof heeft een 5-voudige werking: het boost de melanine-aanmaak, stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, beschermt de huid tegen veroudering, beschermt de huidstructuur en stimuleert de celvernieuwing.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie