€1 voor het goedkoopste PRODUCT in jouw winkelmandje met de code PINKSTER20
GEZICHT & LICHAAM:

Schudden voor gebruik. Breng voor en tijdens het zonnen een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) van de melk aan op het gezicht en een ruimere hoeveelheid op de rest van het lichaam. Meermaals aanbrengen tijdens het zonnen, na het zwemmen, het afdrogen of bij hevige transpiratie. Vermijd huid rond de ogen. Als je minder van dit product gebruikt dan geadviseerd wordt, is jouw huid aanzienlijk minder goed beschermd.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAOCTOCRYLENEC12-15 ALKYL BENZOATEMETHYLPROPANEDIOLHOMOSALATEGLYCERINDIMETHICONEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEETHYLHEXYL TRIAZONESESAMUM INDICUM SEED OILALCOHOLSTEARIC ACIDTRIMETHYLSILOXYSILICATEPEG-100 STEARATEHYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTGLYCERYL STEARATEPARFUMETHYLHEXYLGLYCERINBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATETETRASODIUM EDTASORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDEISOEUGENOLTOCOPHEROL1761v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Sea Holly

De onderzoeksexperts op het gebied van Plantaardige Cosmetica hebben sea holly geselecteerd vanwege haar weerstandsvermogen tegen zonlicht en omdat dit plantje bijzonder goed in staat is zijn vochtreserves vast houden. Deze polyactieve werkstof heeft een 5-voudige werking: het boost de melanine-aanmaak, stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, beschermt de huid tegen veroudering, beschermt de huidstructuur en stimuleert de celvernieuwing.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie