ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Deze oogroller maakt de oogopslag direct stralender en minder vermoeid; de wallen en donkere kringen zijn minder zichtbaar. Na één maand is de huid rond de ogen ontgift en is de oogopslag helderder; rimpels en kraaienpootjes zijn verminderd. Het ultra-geconcentreerde Aphloia-extract bestrijdt de schadelijke factoren die het huidverouderingsproces versnellen (vervuiling, uv-straling, blauw licht, vermoeidheid, stress) op twee manieren: het stimuleert de mechanismen in de huid die vervuiling tegengaan* en de huid herstellen*.  

+punt: de frisse gelformule.

Bewezen doeltreffendheid: 85% van de vrouwen** vindt dat de oogopslag er direct minder vermoeid uitziet* en dat rimpels verminderd zijn.

Schoonheid voor Vrouwen en de Natuur:
- 94% natuurlijke ingrediënten
- bevat geen minerale olie, siliconen of kleurstoffen
- vegan

Formule onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht getest.
*In vitro getest
*Tevredenheidsonderzoek onder 108 vrouwen gedurende 28 dagen
**Klinische studie onder 20 vrouwen.
Direct na gebruik vermindert het rimpelvolume gemiddeld met 16 %.
Vegan: de formules bevatten geen dierlijke bijproducten.

.

Format : Tube roll-on

Artikelnummer: 18129

Plantaardig ingrediënt
Aphloia
Herstelt en beschermt de huid in alle zachtheid

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Aphloia
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUAALOE BARBADENSIS LEAF JUICEMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLBETAINEGLYCERINSESAMUM INDICUM SEED OILANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPROPANEDIOLTALCACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERPEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDESINOSITOLETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM POLYACRYLATENIACINAMIDEESCINAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERSODIUM DEHYDROACETATENYLON-12TETRASODIUM EDTAPOLYVINYL ALCOHOLSORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLMETHYLSILANOL MANNURONATECHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACTMICARUTINSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATECITRIC ACIDCI 77491CI 778911715v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken