This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0
Terug

Make-up tutorial: de glowy look

Volg deze stappen voor een glowy, maar natuurlijke make-uplook en laat de zon ook schijnen via je make-up!

1/

De teint egaliseren

Beginnen doe je door de Perfect Skin Make-up primer te gebruiken die de teint egaal maakt en ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten, terwijl je huid toch kan blijven ademen.

2/

De teint oplichten

Daarna breng je de Duo highlighter aan, waarmee je subtiel twee lichtreflecterende kleuren kan combineren voor een effect op maat: een parelmoerkleur voor een stralend resultaat en een koperkleur voor een warmere, zongebruinde finish. Breng hem lichtjes aan met het Blushpenseelop de jukbeenderen, de neusrug en de onderzijde van de wenkbrauwboog.

3/

De jukbeenderen oplichten

Blozende wangen gegarandeerd als je wat Blushaanbrengt met het Blushpenseel, door cirkelbewegingen te maken op de appeltjes van je wangen.

4/

De ogen doen stralen

Met het Jumbo oogpotlood met parelmoer finish, teken je vervolgens een lijntje op je bovenste ooglid door van de binnenkant van je ooglid naar buiten toe te gaan.

5/

De blik intenser maken

Als voorlaatste stap breng je de Sexy Pulp mascara aan, jouw beste vriend als je zin hebt in extra volumineuze wimpers. De mascara bevat Carnaubawas, die elke wimper omhult, voor een perfect resultaat.   

6/

De mond een glossy afwerking geven

Je look afwerken doe je met een vleugje Rouge Vertige Vloeibare lippenbalsem, door vanuit het midden van de mond te vertrekken en zo naar de buitenkant van de lippen verder te werken. Zo geef je je lippen een glossy effect en worden ze ook nog gevoed met Kersenolie.

Deel je mooiste glowy make-up look met ons met #ActBeautiful!

Delen