ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Gezicht

De natuur, mijn oplossing voor elke imperfectie
123 product(en) gevonden
Gezicht
Exclusief voor abonnees :-50%(4) op alle gezichtsverzorgingen*!
De promoties zijn geldig op de aangeduide producten met uitzondering van de producten die reeds een vaste lage prijs hebben (groene stippen ), sets, geschenkkoffers, composities, routines, kits.
Aanbieding geldig van 03/05/2023 tem 04/06/2023
Sorteer
Sorteer
Op relevantie
Op beoordeling
Op naam (A-Z)
Op naam (Z-A)
Op prijs (oplopend)
Op prijs (aflopend)
Op korting (oplopend)
Op korting (aflopend)
Peelingbar voor het Gezicht
Peelingbar voor het Gezicht
Nieuw
green-dot

Peelingbar voor het Gezicht

75 g

€ 13,32 / 100g
€ 9,99

Doosje gratis

Beperkt tot één doos per bestelling. Jouw gratis doos voor cosmeticabars wordt automatisch aan jouw winkelmandje toegevoegd.
Scheerschuim
Scheerschuim

Scheerschuim

200 ml
€ 11,90

Nu aan -50%

Profiteer van je aanbieding -50%(1) op het product van jouw keuze* bij je eerste bestelling met de code HELLO

Voel je puur natuur met een plantaardige gezichtscrème

Straal jij dankzij je naturelle look? Accentueer je natuurlijke schoonheid dan met een gezichtscrème. Verzorg je gelaat bij voorkeur in drie stappen. Smeer ten eerste elke avond een herstellende nachtcrème. Onderzoekers van de Universiteit van Stockholm bewezen wat we al lang wisten: een schoonheidsslaapje maakt je gezicht aantrekkelijker voor anderen. Tip: versterk die acht uur slaap met een verzorgende gezichtscrème zoals Sleeping Care. Voel de weldadige textuur van de herstellende Aphloia-plant en draai je nog een keertje om, Schone Slaapster. Ten tweede bescherm je anno 2020 je huid best met een serum voor je gezicht. Geef fijn stof en andere vervuiling geen kans met een beschermende gezichtscrème zoals de Double Action Essence Repair + Anti-pollution. Zo zie je er ook aan het einde van de werkdag of een dagje in de stad zo fris uit als een hoentje. Ten derde is een gezichtscrème tegen de zon een prima idee. Want zelfs in de winter bereiken UV-stralen onze huid, hoe fijn dat winterzonnetje ook voelt. Een dagcrème met zonnefactor voelt bovendien heerlijk luchtig aan. Wist je trouwens dat de Hydraterende En Beschermende Crème SPF20 edulis bevat? Die plant houdt water vast in zijn bladeren en doet hetzelfde voor jouw frisse gezicht.

Toon meer

  • 100%plantaardig

  • 60 hectare
    biologische velden

  • Producten Eco-ontworpen

Toon meer