ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Cadeau-ideeën voor de liefste papa’s

Speciaal voor Vaderdag doen Morgan en Franck uit de doeken wat hun favoriete verzorgingsproducten zijn. Doe inspiratie op om jouw liefste papa te verwennen!

Morgan, Meneer Interne Communicatie

sowimage

#MyBeautyRoutine:

Ik ben dol op degeconcentreerde douchegel - I Love My Planet! Door zijn kleine formaat past hij precies op de rand van mijn douche en kan ik hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen (sporten, weekendje weg).

Ik vind het enorm belangrijk om mijn haar goed te verzorgen, want met het verstrijken van de jaren wordt het steeds dunner. Ik wissel de Stimulerende shampootegen haaruitval en de Volumeshampoo af. En om mijn haar een boost te geven gebruik ik om de 2 maanden gedurende 1 maand de Stimulerende anti-haaruitval kuur.

Ook gebruik ik vaak de verkwikkende handcrème met de geur van Mango & Koriander. Die voelt heerlijk aan en ik ben dol op de geur, die me altijd doet denken aan vakantie.

 

sowimage

Zo nu en dan laat ik mijn baard staan, maar dat hou ik bijna nooit langer dan een paar weken vol, dan moet de baard er weer af!

Dan gebruik ik de Scheerschuim, en dankzij zijn romige schuimmassa wordt het scheren heel gemakkelijk.

Na het scheren heeft mijn huid behoefte aan vocht. In de zomer breng ik daarom de 48 uur non-stop hydraterende gelcrème uit de Hydra Végétal lijn aan en gedurende de rest van het jaar de Restructuring day care Elixir Jeunesse.

En voor mij gaat er geen zomer voorbij zonder mijn Exotische Bodyshampoo met Monoï!

Franck, de digitale expert

sowimage

Ik heb een vrij pragmatische benadering van verzorging. Ik zorg vooral voor hydratatie, naar ik heb begrepen vormt dat namelijk de basis. 's Ochtends gebruik ik voor mijn handen en gezicht altijd de Zachte verzorging voor gezicht & lichaam uit de Pure Calmille verzorgingslijn. Ik vind de textuur en geur lekker en het aanbrengen is zo gebeurd: de crème wordt erg snel door de huid opgenomen.

Mijn favoriete douchegel is Plaisirs Nature Olijf & Petitgrain. En het handige geconcentreerde formaat neem ik heel makkelijk overal mee naartoe!

Op het gebied van parfum ben ik fan van de lijn Nature Homme. Perfecte lijn voor de zomer, want heerlijk fris en luchtig.

Tot slot kun je natuurlijk niet zonder zonbescherming. Het liefst gebruik ik de Spray, want dat vind ik het handigst om aan te brengen.

Nog meer ideeën nodig?

De mannen van de dames in ons team hebben ons ook geïnspireerd. Daarom als bonus een selectie van de producten die zij hebben getest en als favoriet uit de bus kwamen !

sowimage

Ik begreep al niet waarom mijn Hydraterende bodymilk 3 in 1 altijd zo snel op was. Totdat ik erachter kwam dat mijn man die elke ochtend rijkelijk gebruikte! Voor een beetje vakantiegevoel. Patricia

sowimage

De mijne is helemaal gezwicht voor de Low shampoo, hij vraagt er steeds weer naar! Hij is dol op de textuur en hij vindt het fijn dat de shampoo niet schuimt, maar zijn haar wel heel luchtig maakt. Aurelia

Met welk product kan jij je papa het meest plezier? Deel het met ons in de commentaren!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken