Naar aanleiding van het regeringsbesluit zijn al onze winkels en schoonheidsinstituten gesloten tot 19 januari.
Heb je een vraag? Je vindt alle antwoorden hier >
Bovendien is de levering op onze website gratis bij aankoop vanaf 30€*!
GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

Black Friday

Dit jaar maakt Black Friday plaats voor de Gifting Days!

Online en in winkel

-50% op alle website
Aanbieding geldig van 20/11/2020 tot 29/11/2020

Profiteer nog van de beste aanbiedingen van het moment bij Yves Rocher door naar onze pagina met aanbiedingen te gaan om te genieten van de kortingen van het moment.

In tussentijd kunnen de meest ongeduldigen onder ons genieten van de promoties van het moment en op de hoogte blijven van privé-aanbiedingen, niets beters dus dan je te abonneren op onze nieuwsbrief.

283 product(en) gevonden

Start de Black Friday Week in stijl en ontdek de beste aanbiedingen

In november gaat de langverwachte Black Friday Week weer van start. Een hele week lang vertroetelen we jou met de leukste kortingen van het moment. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Als je ons assortiment al kent, is dit het ideale moment om je collectie verder uit te breiden. Wil je graag onze producten voor het eerst uitproberen? Aarzel dan geen seconde langer! Word een echte moderne Black Friday-schoonheid dankzij onze cosmetica voor Black Friday en leg de lat hoog. Ontdek ons kwaliteitsvolle aanbod van gelaats- en lichaamsverzorging, make-up en parfum. Al onze producten worden immers met veel liefde voor het vak en een uitgebreide knowhow samengesteld. Zo willen wij jou een aangename, gepersonaliseerde en doeltreffende Plantaardige Cosmetica®-ervaring bezorgen. Plantaardig, want wij gaan er prat op dat onze producten voor meer dan 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaan. Ze bevatten ook geen dierlijke bestanddelen, zijn biologisch afbreekbaar en zitten vol doeltreffende plantaardige stoffen. Zo trek je volop de kaart van de biodiversiteit en draag je meteen ook zorg voor onze planeet, zonder daarom aan elegantie in te boeten! En ... vergeet vooral onze speciaal uitgekozen make-up voor Black Friday niet. Zo kan jouw Black Friday alvast niet meer stuk! 

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie