ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Flawless Make-up Routine

Ontdek onze Flawless make-up routine ter gelegenheid van onze nieuwe Zéro Défaut Foundation.

 

Stap 1: Kleuren in de aanslag

Om vervelende rode vlekjes, kringen of bloedvaatjes te camoufleren, gebruik je de color correctors die elk kleurverschil in een mum van tijd verbergen.

De groene kleur neutraliseert roodheid. Het geel camoufleert blauwe bloedvaatjes. Het oranje verdoezelt donkere kringen en het paars neutraliseert een gele schijn.

 

Stap 2: Foundation 

Na het corrigeren van eventuele kleurverschillen kan je de corrigerende kleur verbergen met een foundation.

Voor een compleet egale teint gebruik je de Zéro Défaut Foundation die de poriën zichtbaar kleiner maakt en een perfectionerende, halfmatte finish heeft. Bovendien benadrukt hij de droge plekjes niet. Dankzij het hoge pigmentgehalte blijft de foundation tot 24 uur zitten. Bovendien bevat hij 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is hij met heel veel liefde gemaakt in Bretagne (Frankrijk). Nog een pluspuntje : de hoofdingrediënten zijn hydraterend Eduliswater en versterkende, biologisch geteelde Wilde Kamille.

Voor een medium dekking breng je een kleine hoeveelheid foundation op voorhoofd, neus, wangen en kin aan. Vervolgens blend je het product met een foundationkwast, een beauty blender of met je vingers naar de buitenkant van het gezicht. Vergeet zeker niet je hals mee te nemen. Voor een intensere dekking, herhaal je de vorige stappen. De lichte, vloeibare en niet-vette textuur is heel gemakkelijk aan te brengen. Het product versmelt volledig met de huid en heeft een satijnen finish.

 

Stap 3: 'Perfect imperfections' corrigeren

Voor een onberispelijke teint camoufleer je jouw laatste huidprobleempjes met bijvoorbeeld onze camouflagestick (bevat kalmerend Korenbloemwater). Hij blijft de hele dag lang zitten zonder zich in die fijne lijntjes op te hopen. Om je donkere kringen te camoufleren en je blik te doen stralen, breng je best een concealer rechtstreeks onder de ogen aan.

Breng het product aan op de probleemzones. Blend het vervolgens uit met je vingertoppen of met een kwastje. 

 

Stap 4: Fixeren & Matteren

Na het aanbrengen van de color corrector, de foundation en de concealer, fixeer je best het geheel zodat je make-up de hele dag lang 'flawless' blijft. 

Gebruik een foundationpoeder om je make-upbasis te fixen, te matteren en te egaliseren. Neem het poeder met een sponsje of een kwast. Klop het teveel aan poeder er lichtjes van af. Breng het product vervolgens rechtstreeks op het gezicht aan, vooral op de T-zone (voorhoofd, neus en kin).

Om je make-up te fixeren en je gezicht op te frissen, gebruik je de fixerende spray. Deze non-comedogene spray beschermt bovendien ook tegen blauw licht en vervuiling.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken