ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Het gamma Famille Bio

Producten met bio-certificaat die tot 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Maak kennis met een gloednieuw gamma verzorgingen met biologische appelen uit Bretagne dat zich richt tot de hele familie, zelfs tot de allerkleinsten vanaf 3 jaar. De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid en doen geen enkele toegeving op het gebied van sensorialiteit, efficiëntie en performantie.

sowimage

Wij kozen voor appelen gekweekt volgens de principes van de biologische landbouw. Hiervoor werkten we samen met een coöperatieve van ciderproducenten waarmee we de biologisch geteelde appelen delen. Wij wilden een zo efficiënt mogelijke bevoorrading van biologische appelen. Daarom worden de appelen op slechts een vijftigtal kilometers van onze fabrieken geperst. Op die manier zijn we zeker van de kwaliteit, de transparantie en de complete traceerbaarheid van de appelen die we gebruiken in het gamma FAMILLE BIO.

In onze formules staan Bretonse biologische appelen centraal.

Met innovatieve extractiemethodes hebben we drie innovatieve en gepatenteerde actieve bestanddelen kunnen isoleren en bijsturen:
1. een appelextract dat bijzonder rijk is aan suikers en polyfenolen, twee componenten die essentieel zijn voor de bescherming van de huid.
2. een appelolie rijk aan vetzuren die essentieel zijn om de huidbarrière te versterken.
3. een appelwater dat bijdraagt aan het op peil houden van het vochtgehalte van de huid.

Deze unieke combinatie van elementen afkomstig van biologische appelen is in staat de huid van de hele familie efficiënt te voeden, te hydrateren en te beschermen.

sowimage

ZACHTE REINIGINGSGEL

De sulfaatvrije Zachte Reinigingsgel* is een schuimende 2-in-1 verzorging voor de dagelijkse reiniging van het haar en het lichaam van de hele familie**. De formule bevat een concentraat van biologische actieve bestanddelen van appelen. Hij reinigt in alle zachtheid, hydrateert de huid langdurig en maakt het haar zacht en luchtig.
Pluspunt: de vloeibare gel schuimt in contact met de huid en prikt niet in de ogen. Hij kan gemakkelijk worden afgespoeld en is geschikt voor alle haar- en huidtypes.

*Zonder tensioactieve sulfaatbestanddelen
**Vanaf 3 jaar.

sowimage

91% van de respondenten verklaart dat de huid in alle zachtheid gereinigd wordt.

Tevredenheidstest bij 117 vrijwilligers gedurende 28 dagen.

HERSTELLENDE CICA-CRÈME

De Cica-Crème is een specifieke kalmerende en herstellende verzorging voor de fragiele en geïrriteerde huid van de hele familie*. De crème bevat een concentraat van actieve bestanddelen van biologische appelen. Hij voedt de huid door en door, en kalmeert de droogste en fragielste plekjes. Dankzij zijn "pleistereffect" is de crème in staat om irritatie onmiddellijk te kalmeren.

Pluspunt: de dikke textuur heeft een onmiddellijk kalmerend effect. De finish is niet vet en niet kleverig.

*Vanaf 3 jaar.

sowimage

96% van de respondenten verklaart dat de huid beschermd en gevoed wordt. 93% van de respondenten zegt dat de huid gekalmeerd wordt.

Tevredenheidstest bij 118 vrijwilligers gedurende 28 dagen.
Efficiëntietest: significante daling van de droogheid en fragiliteit van de huid van onderbeen en dij bij 20 vrijwilligers (94% van de respondenten).

VOEDENDE COMFORTMELK

De Voedende Comfortmelk voor lichaam en handen is ideaal om uitdroging tegen te gaan. Hij kan dagelijks door de hele familie gebruikt worden. De melk bevat een concentraat van actieve bestanddelen van biologische appelen en geeft lichaam en handen onmiddellijk een aangenaam gevoel van comfort. Hij voedt de huid door en door, en beschermt haar tegen uitwendige irriterende factoren.

Pluspunt: de melk met prettige en vloeibare textuur omhult de huid en geeft haar onmiddellijk een aangenaam, fluweelzacht gevoel van comfort.

*Vanaf 3 jaar.

sowimage
"100%: de huid wordt intens en duurzaam gevoed"

"100%: het onaangename gevoel van de huid vermindert"

"100%: de huid voelt onmiddellijk zacht aan"

LICHTE HYDRATERENDE CRÈME

De lichte crème is een echte gezichtsverzorging die de huid van de hele familie* 24 uur lang** hydrateert. De crème bevat een concentraat van actieve bestanddelen van biologische appelen. Ze kalmeert en versterkt de huid en beschermt haar tegen uitdroging.

Pluspunt: de romige en lichte textuur maakt de huid onmiddellijk zacht.

*Vanaf 3 jaar.
**Geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 12 personen.

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken