GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
Terug

Hoe moet je een concealer gebruiken?

Ter gelegenheid van de lancering van de Concealer leggen we je natuurlijk ook graag uit hoe je deze het best kunt aanbrengen om een optimaal resultaat te creëren!

Een concealer corrigeert en verheldert de oogcontour en strijkt de huid rond de ogen glad

Onze eerste vloeibare concealer geeft je oogopslag een frisse, wakkere uitstraling. Hij maskeert alle tekenen van vermoeidheid en oneffenheden dankzij de sterk dekkende werking. De vloeibare fusionformule bevat een sterke concentratie lichtweerkaatsende pigmenten die zorgen voor een natuurlijke, stralende finish.

De Concealer is geschikt voor iedere oogcontour, ongeacht je huidtype, en zelfs voor de meest gevoelige huid. De formule bestaat dan ook voor 83% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen alcohol of parfum. Bovendien is de Concealer verrijkt met biologisch Korenbloemwater voor een gladmakende en kalmerende werking. Dit water wordt verkregen uit Korenbloemen die op onze velden in La Gacilly, Bretagne, biologisch geteeld worden.

sowimage

Hoe kies ik de juiste kleur?

Deze Concealer is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren (roze-, beige- en (goud)bruintinten), zodat voor iedere huidskleur de juiste tint te vinden is. Zowel mannen als vrouwen vinden gegarandeerd de kleur die aansluit op hun huidskleur!

We hebben het je gemakkelijk gemaakt: je hoeft geen tint lichter te kiezen dan je foundation, want onze concealers zijn simpelweg perfect afgestemd op de kleur van jouw huid, dus je kiest gewoon je gebruikelijke kleur. En om je een extra handje te helpen hebben we onze concealerkleuren dezelfde namen gegeven als de foundations!

sowimage

Onze gebruikstips om je oogopslag nóg stralender te maken

  1. Breng de Concealer direct met de applicator aan onder de ogen en vorm daarbij een omgekeerde driehoek.
  2. Vul de driehoek op.
  3. Vervaag de formule met je vingertoppen of gebruik een Concealerpenseel.

Zeg donkere kringen vaarwel!

 

sowimage

Kan je niet wachten om de nieuwe Concealer te testen? Laat het ons weten!

Delen