This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Hoe moet je een concealer gebruiken?

Ter gelegenheid van de herlancering van onze concealers leggen we je natuurlijk ook graag uit hoe je deze het best kunt aanbrengen om een optimaal resultaat te creëren!

Een concealer corrigeert en verheldert de oogcontour en strijkt de huid rond de ogen glad

Onze eerste vloeibare concealer onderging een make-over ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe Teint 2021-lijn. Het was tijd voor iets nieuws! We weten dat je er van houdt en het niet wilde veranderen. Maar maak je geen zorgen, we hebben enkel de verpakking veranderd, de formule blijft hetzelfde.

Een concealer geeft je een heldere blik. Het maskeert alle tekenen van vermoeidheid en imperfecties dankzij de hoge dekking. De vloeibare textuur is sterk geconcentreerd in lichtreflecterende pigmenten voor een stralende en natuurlijke look.

Dit product is geschikt voor alle oogcontouren, zelfs de meest gevoelige. Het bevat geen alcohol of parfum en is bovendien verrijkt met biologisch korenbloemwater, geteeld op onze akkers in La Gacilly (Bretagne - Frankrijk).

sowimage

Hoe kies ik de juiste kleur?

Deze concealer is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren (roze-, beige- en (goud)bruintinten), zodat voor iedere huidskleur de juiste tint te vinden is. Zowel mannen als vrouwen vinden gegarandeerd de kleur die aansluit op hun huidskleur!

We hebben het je gemakkelijk gemaakt: je hoeft geen tint lichter te kiezen dan je foundation, want onze concealers zijn simpelweg perfect afgestemd op de kleur van jouw huid, dus je kiest gewoon je gebruikelijke kleur. En om je een extra handje te helpen hebben we onze concealerkleuren dezelfde namen gegeven als de foundations!

sowimage

Onze tips om je ogen nóg stralender te maken

  1. Breng de concealer direct met de applicator aan onder de ogen en vorm daarbij een omgekeerde driehoek.
  2. Vul de driehoek op.
  3. Vervaag de formule met je vingertoppen of gebruik een Concealerpenseel.

Zeg donkere kringen voorgoed vaarwel!

sowimage

Delen