GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

*ACTIEVOORWAARDEN

Bijgewerkt op 21/09/2020

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Om ze te raadplegen, klik hier.


 

MINIMALE ORDERWAARDE

Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.nl bedraagt €10,00, exclusief bezorgkosten (€2,95 excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd.
 

GRATIS LEVERING BIJ EEN BESTELLING VANAF € 30,00

Voor elke bestelling met een totale waarde hoger dan € 30,00, zijn de verzendkosten van € 2,95 gratis.
 

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.yves-rocher.nl zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd.

De kortingen zijn berekend op de huidige adviesprijzen en aanbiedingen met uitzondering zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt en met uitzondering van de producten met een vaste lage prijs (groene stip●), sets, geschenkkoffers, composities, routines, kits, mini/midi producten, producten in de outlet, einde collectie, Adventskalender, accessoires en cadeau-aanbiedingen in de winkel uitgezonderd bruisblokjes en Les Plaisirs Nature 50 ml.

Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.nl kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels).

Klantenkaart en bloesempuntensaldo: Jouw bloesempunten kunnen enkel opgespaard en gebruikt worden in de winkels dankzij jouw klantenkaart. Het aantal bloesempunten wordt elke dag om 12u bijgewerkt, het saldo dat gecommuniceerd wordt is up-to-date indien je ondertussen je bloesempunten nog niet hebt ingeruild of een nieuwe aankoop hebt gedaan in de winkel. Voor meer informatie over de Yves Rocher winkelklantenkaart, klik hier. 

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de Yves Rocher-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.yves-rocher.nl. De aanbieding van schoonheidsverzorging is uitzonderlijk geldig gedurende 1 jaar.

 

ADVENTSKALENDER SPEL

Aanbieding geldig van 05/10/2020 tot en met 18/10/2020
Code geldig van 05/10/2020 tot en met 01/11/2020
Bekijk het reglement
 
 

OUTLET

Productselectie tot -60%
Aanbieding geldig van 21/09/2020 tot en met 01/11/2020

Bekijk de aangeboden producten
 
 

FOUNDATION LE RADIEUX - BESCHERMT TEGEN POLLUTIE: STRAAL ALS NOOIT TEVOREN

CADEAU: universeel foundationpenseel gratis bij aankoop van een foundation Le Radieux - beschermt tegen pollutie naar keuze. De penseel wordt automatisch aan uw mandje toegevoegd.
Aanbieding geldig van 19/10/2020 tot en met 01/11/2020

Bekijk de aangeboden producten
 
 
Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie