GRATIS LEVERING  vanaf 30€ + een  GESCHENK  bij elke bestelling*

*ACTIEVOORWAARDEN

Bijgewerkt op 27/05/2020

Om de algemene voorwaarden te raadplegen: klik hier.


 

MINIMALE ORDERWAARDE

Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.nl bedraagt €10,00, exclusief bezorgkosten (€2,95 excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd.
 

GRATIS LEVERING BIJ EEN BESTELLING VANAF € 30,00

Voor elke bestelling met een totale waarde hoger dan € 30,00, zijn de verzendkosten van € 2,95 gratis.
 

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.yves-rocher.nl zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd. Aanbiedingen op www.yves-rocher.nl zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt en met uitzondering van de producten met een vaste lage prijs (groene stip ), sets, kits, composities, routines, mini/midi, de adventskalender en producten in de outlet. Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.nl kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels).

 

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de Yves Rocher-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.yves-rocher.nl. De aanbieding van schoonheidsverzorging is uitzonderlijk geldig gedurende 1 jaar.

 

ZOMERSELECTIE TOT -50%

Aanbieding geldig van 11/05/2020 t/m 14/06/2020

Bekijk de aangeboden producten 
 

OUTLET - SELECTIE TOT -70% - ALLEEN ONLINE

Aanbieding geldig van 27/05/2020 tem 14/06/2020 alleen op de website www.yves-rocher.nl

Bekijk de aangeboden producten
 
 
Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie