ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Jonger lijken door middel van make-up? Dat kan!

Met een make-up die je trekken mooi laat uitkomen, kun je echt een paar jaar winnen! Weg met die kraaienpootjes, die rimpels en die doffe teint … Volg onze tips voor een make-up met anti-agingeffect

sowimage

1. Allereerst: HYDRATEREN

Met de jaren verwerkt je huid water en lipiden steeds langzamer. Daardoor kan ze dof worden, verslappen en rimpels gaan vertonen. 

Beknibbel daarom niet op sterk hydraterende en voedende anti-rimpelcrèmes. En gebruik ze ook in alle varianten: de dagcrème, de nachtcrème, de oogcrème en de lipcontourcrème.. Dat komt mooi uit, want we hebben net onze productlijn Anti-Âge Global herzien. Deze reconstrueert de natuurlijke harmonie van cellen nu nog intenser. Hierdoor lijkt de huid jonger, om welke tekenen van huidveroudering het ook gaat.

2. EGALISEER je teint

Zorg voor een mooie egale teint met de Vloeibare gladmakende foundation. Deze egaliseert de teint, vervaagt rimpels en geeft een heel natuurlijk resultaat. Onze Fond de Teint youthful effect doet hetzelfde en heeft daarnaast een oplichtend effect!

Voor een meer voedende werking is er de crèmevariant. De Comfortabele Fond de Teint geeft je een egale teint, ook op de drogere zones van je gezicht en zelfs in de winter.

Kies altijd de goede kleur: je gezicht moet dezelfde kleur hebben als je hals.

sowimage

3. Voeg LICHT toe

Met een stralende teint zie je er uitgeruster en gezonder uit, en dus jonger! Maak dan ook royaal gebruik van de Stift youthful effect.

Licht je teint op door hiervan toetsen aan te brengen op de uitstekende delen van je gezicht: het holle gedeelte van je binnenste ooghoek, je neusbrug, je jukbeenderen en boven je mond.

sowimage

4. Breng je WENKBRAUWEN in model !

Het geheim van een uitgeruste oogopslag: mooi gevormde wenkbrauwen leiden de aandacht af van de kringen onder je ogen. Gebruik een kleur die overeenkomt met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Let erop dat de kleur niet te donker is, want dat maakt je oogopslag harder.

Meer tips vind je in het wenkbrauwentutorial.

5. Een open BLIK

Afhankelijk van de vorm van je ogen, kun je last hebben van hangende oogleden. Geen nood, met wat trucjes laat je je blik opener lijken.

sowimage

6. Een perfecte lipcontour ondanks rimpeltjes 

Een ander ongemak dat met het verstrijken van de jaren verschijnt: rimpeltjes rond de mond. Lipstick heeft de neiging om in die rimpeltjes te kruipen, wat ze juist benadrukt en je make-up verpest.

De oplossing is eenvoudig: gebruik een transparant universeel lippotlood.Dit houdt de lipstick op zijn plaats, zodat deze niet in de rimpeltjes komt. En als kers op de taart zorgt hij er ook nog voor dat de lipstick langer blijft zitten!

7. Blush: ja zeker! Poeder zonnige teint met mate 

Blush en highlighter geven je een gezonde teint en accentueren je jukbeenderen. Dus ga je gang!

Poeder zonnige teint moet je daarentegen slechts met mate gebruiken, want daardoor lijken je gelaatstrekken al snel wat ingevallen.

sowimage

DE DON’TS

Teintproducten gebruiken die te zwaar zijn, die een matte finish hebben of die uitdrogen. Kies altijd voor producten met een oplichtend en naturel resultaat.

• Te veel poeder gebruiken. Dat accentueert namelijk je rimpels. Een matterende poeder is niet nodig en wees voorzichtig met poeder zonnige teint. Blush of highlighter zijn juist wel een goed idee!

• Een felrode lipstick gebruiken. Dat maakt namelijk ouder. Als je dan per se een rode lipstick wilt, kies dan een kersenrode zoals de Grand Rouge 120 of een oranjekleurige zoals de Rouge Vertige satijn 54.

• Zwart aanbrengen in je binnenste ooghoek, daardoor krijg je namelijk een hardere oogopslag.

Donkere of iriserende oogschaduw gebruiken. Deze trekt in je rimpels en accentueert ze.

• Als je kiest voor een volumemascara heb je de kans dat je ooglid te ‘zwaar’ wordt. Gebruik liever een wimperverlengende mascara.

• Eyeliner en mascara gebruiken op de onderste wimper(rand). Hiermee verzwaar je je oogopslag en creëer je een schaduw waardoor kringen en wallen beter zichtbaar worden.

 

En, wat zijn jouw trucs om er jonger uit te zien? Laat het ons weten bij de opmerkingen!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken