This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Ken jij onze nieuwe Eaux fraîches al? Probeer ze nu!

Wat is beter dan een Eau Fraîche om te parfumeren, terwijl je geniet van een natuurlijke geur? Laat je verleiden door 6 verfrissende geuren, die je zonder moderatie kan gebruiken!

Nieuwe Eau Fraîche, dringend uit te testen !

Ben je gecharmeerd van onze collectie "Un matin au Jardin"? Dan zul je deze nieuwe Eau Fraîche ook geweldig vinden! Deze zes verfrissende geurnoten vormen samen een heuse lofzang op de natuur. Ze herbergen dezelfde olfactieve sfeer als je favoriete parfum, en worden vanaf nu verpakt volgens de principes van ecodesign. Ook jij zult de verleiding ongetwijfeld niet kunnen weerstaan!

Wat is een Eau fraîche?

Dit zijn geurwaters die wat lichter zijn dan parfums en die zich kenmerken door hun ietwat zoete, fruitige en friszure geurnoten. Wij genieten het liefst het hele jaar door van deze lichte, verfijnde geuren: zodra de zomer zich aandient, op vakantie, ....

Je ruilt dus je gebruikelijke parfum met meer uitgesproken geurnoten in voor de sprankelende frisheid van een eau fraîche. Als een vers sapje geven ze een gevoel van lichtheid dankzij hun fruitige nuances! Omdat we niet per se het hele jaar door hetzelfde parfum willen dragen, zijn de eaux fraîches een uitstekend alternatief om je parfumritueel een boost te geven.

Schuif die zware parfums maar even terzijde en maak plaats voor deze frisse en fruitige geurtjes!

 

sowimage

Onze geuren, geïnspireerd op de natuur

Yves Rocher verleidt je met geuren uit de natuur: de geur van een pas ontloken Roos, de subtiele geur van Lelietjes-van-dalen, de poëzie van geurige Kersenbloesem, het frisse aroma van een blaadje Citroenverbena ... In totaal zes plantaardige sappen waarin al deze natuurlijke geluksmomenten samenkomen.

sowimage

Het +punt van Yves Rocher

Wij geloven in toegankelijke parfums die zinvol zijn. Onderzoek naar de natuurlijkheid van onze parfums, de kwaliteit van onze ingrediënten en Frans vakmanschap vormen de kern van onze expertise op het gebied van parfum.

Om onze impact op het milieu te beperken, gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk bij de ontwikkeling van onze producten: de dop is gemaakt van gerecycled plastic en de flacon en het doosje zijn volledig recyclebaar. En alles wordt gebotteld in onze fabrieken in Bretagne, Frankrijk. 

 

sowimage

Wat is jouw favoriete parfum? Deel het met ons in een opmerking hieronder!

Delen