ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Leert hoe je een gevoelige huid moet verzorgen

Je huid minder gevoelig maken is niet onmogelijk! Ontdek onze tips voor het beschermen van uw gevoelige huid dankzij ons nieuwe Sensitive Chamomile-assortiment.

Hoe weet ik of ik een gevoelige huid heb?

Een trekkerig gevoel, jeuk en roodheid ...Heb je dagelijks last van een huid die niet prettig aanvoelt? Dat is nou bij uitstek het kenmerk van een gevoelige huid!

Het kan zijn dat je huid van nature al wat kwetsbaarder is, maar ook klimaatveranderingen, vervuiling, het gebruik van ongeschikte cosmetische producten en hormonale schommelingen kunnen ervoor zorgen dat je huidbarrière beschadigd raakt en je huid heftiger gaat reageren.

Al ben je zelf nog zo sterk, een gevoelige huid verdient nu eenmaal de juiste, aangepaste verzorging, om sterker en weerbaarder te worden.

sowimage

Een gevoelige huid? Die gaan we versterken!

Om de gevoeligheid van de huid te verminderen moeten het afweer- en herstellend vermogen van de huid gestimuleerd worden. Gelukkig denkt Yves Rocher met je mee! Blijf niet langer zitten met je gevoelige huid en kom in actie: verzorg je huid met onze nieuwe productlijn Sensitive Camomille.

Deze producten zijn gebaseerd op een tweetal 100% plantaardige werkstoffen - bloemenwater en oleaat - die verkregen worden uit Wilde Kamille. Deze twee extracten worden verwerkt in onze intens natuurlijke en zintuiglijke formules en staan garant voor een innovatieve doeltreffende werking op de gevoelige huid. Het bloemenwater vermindert de gevoeligheid van de huid met 28%, terwijl het oleaat het afweervermogen van de huid met 25% stimuleert en het herstellend vermogen met 30% verbetert.

En om ervoor te zorgen dat je huid alle comfort krijgt die ze verdient, bevat deze productlijn geen siliconen, alcohol, parfum of minerale olie en bestaan de formules voor meer dan 97% uit natuurlijke ingrediënten.

sowimage

Vertrouw op 100% Kamille!

  1. Reinig je huid

Begin je verzorgingsroutine met een milde reiniging van je huid. Gebruik hiervoor de Reinigingscrème: deze droogt de huid niet uit en verwijdert make-up heel doeltreffend. Breng de crème aan op je droge gezichtshuid, maar ook op je ogen en lippen en masseer de formule goed in met je vingertoppen. Spoel je gezicht vervolgens af.

Om ook de laatste, hardnekkige make-uprestjes of zelfs waterproof make-up te verwijderen kun je het best kiezen voor de Reinigingsolie. Deze kalmeert en voedt de huid en laat geen vettig laagje achter. Om make-up extra grondig te verwijderen masseer je de Reinigingsolie eerst goed in op je droge gezichtshuid en voeg je daarna wat water toe, zodat de olie verandert in melkachtige substantie. Tot slot afspoelen.

Als je liever een watje gebruikt, kun je kiezen voor de Micellaire reinigingslotion. Hiermee verwijder je niet alleen make-up, maar ook meteen alle andere onzuiverheden. Dit product is verkrijgbaar in flacons van 200 en 400 ml.

  1. Gebruik de verzorging die past bij je huidtype
  • Een droge huid moet gekalmeerd en gevoed worden:

Dankzij de comfortabele, voedende balsem wordt je huid diepgaand gevoed en gehydrateerd, zodat de huid snel weer prettiger aanvoelt. Deze rijke balsem smelt op de huid en zorgt voor een prettig aanvoelende finish.

sowimage
  • Een normale huid moet gekalmeerd en gehydrateerd worden:

Gebruik de Kalmerende & lichte crème om roodheid en een trekkerig gevoel te verzachten. Als je dit product een maand lang 's ochtends en 's avonds aanbrengt op gezicht en hals, zul je merken dat je huid veel sterker wordt en minder heftig reageert.

Geniet ook van de natuurlijke, opbeurende geur van Kamille en van de lichte formule die snel in je huid trekt.

  1. Als de huid rode vlekjes vertoont, egaliseren we de huid

De Groene corrigerende crème hydrateert de huid en corrigeert en vermindert roodheid dankzij de groene kleur. Nadat je deze verzorging een maand lang gebruikt hebt, is je huid sterker en minder gevoelig.

Je kunt de crème 's ochtends direct op het hele gezicht aanbrengen, ofwel na je gebruikelijke dagcrème en dan alleen op de rode vlekken.

Ziezo! Deze verzorgingsroutine helpt je huid sterker te worden!

sowimage

Wat vind jij van onze nieuwe productlijn Sensitive Camomille? Vertel het ons!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken