This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Make-up tutorial: nude & glowy look

Creëer stap voor stap een partylook met iriserend roze en nude-tinten die worden geaccentueerd door een ultra-stralende glowy teint. Ga ook voor deze trendy romantisch-chique look!

sowimage
1/

Glowy​ teint

Voor het creëren van de gewenste glowy teint laat je je hele gezicht oplichten door een beetje pigment van de Highlighter touch toe te voegen aan de Foundation youthful effect, voordat je deze met het Universeel foundationpenseel aanbrengt. Werk je make-up goed uit richting je hals zodat je geen kleurverschillen ziet.

 

Breng daarna de Stift youthful effect aan onder de ogen en tokkel het product met je vingertoppen in de huid om de formule perfect met de huid te laten versmelten.

 

Om je gezicht te modelleren breng je met het Blushpenseel of het Contourpenseel het Bronzing powder duo aan op het dieper gelegen deel van je wangen, je slapen en onder je kaak

 

Om de glow te accentueren breng je op de delen die licht weerkaatsen de Duo highlighter met het Blushpenseel aan op de neusrug, het jukbeen, de wenkbrauwboog en met de kortharige zijde van het Duo oogschaduwpenseel op de cupidoboog (bovenzijde bovenlip).

 

Breng tot slot met het Blushpenseel een beetje Blush (kleur pêche) aan door het penseel over het jukbeen omhoog te bewegen.

2/

Een iriserende nude-oogopslag

Breng het Jumbo oogpotlood (kleur fleur de cerisier nacré) aan op het hele ooglid en werk de kleur uit richting de wenkbrauw. Trek daarna met de Eyeliner stifteen dun lijntje langs de bovenste wimperrand.

 

TIP: Breng voor een heldere oogopslag de Lifeproof eye shadow (kleur or) aan in de binnenste ooghoek en op de onderste wimperrand.

 

Gebruik tot slot de Mascara vertige longueur noir en breng als finishing touch wat Wenkbrauwmascara aan om je oogopslag te benadrukken.

3/

Glossy nude getinte lippen

 

Maak je glowy nude-look helemaal af met de Vloeibare Lippenbalsem in de kleur rose vif nr. 03. Zo krijgen je lippen een mooie subtiele glans.

Et vous, quel est votre look de fête ?

Delen