GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

De Beauty Adventskalender van Yves Rocher

De Beauty Adventskalender voor Kerstmis 2020?
Nog even geduld ... We zijn ons volop aan het voorbereiden om je opnieuw te verrassen!


De Beauty Adventskalender voor Kerstmis 2020:

Na het grote succes van onze Beauty Adventskalender het afgelopen jaar, moet je nog even geduld hebben om de nieuwe Yves Rocher Adventskalender van dit jaar te ontdekken!

Onze teams werken eraan om het aftellen naar Kerstmis zo aangenaam en tegelijk spannend mogelijk te maken. Leuke make-up productjes, lichaamsverzorging, parfums of een lipstick... welke mooie producten van de Plantaardige Cosmetica® zul jij in de volgende Beauty Adventskalender kunnen terugvinden? Hij is leuk om te geven of te krijgen, het is nog steeds het perfecte cadeau-idee voor onder de kerstboom!!

Misschien heb je de Adventskalender van 2019 gehouden? Weet dan dat je deze kunt hergebruiken door de 24 doosjes opnieuw te vullen met bijvoorbeeld een oogschaduw, lippenstift of een mini-parfum… Kies volledig zelf met welke schoonheidsproducten je jouw gepersonaliseerde Adventskalender wilt vullen! Hieronder kun je ook een tutorial vinden wat je nog meer met de kalender van vorig jaar kunt doen.

En in het geval je op zoek bent naar een leuk cadeau-idee voor jouw geliefde, nog voordat onze Adventskalender 2020 te koop is, heb je een ruime keuze aan schoonheidsproducten die je zeker zullen bevallen: parfum, make-up, lichaamsproducten, gezichtsverzorging… Deze kan je zowel op onze website als in een van onze winkels vinden. Veel shop plezier en kom snel terug om de nieuwe Adventkalender te ontdekken!

 

Blog Act Beautiful

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie