ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Onze ecologisch ontworpen tubes

Goed nieuws: tegen eind 2023 zullen onze tubes niet minder dan 40% gerecycleerd plastic bevatten. Zo zetten wij nog een stap om tegen 2030 enkel verpakkingen 'zonder nieuw plastic' te hebben.

Sinds meer dan 60 jaar zijn natuurlijkheid en duurzaam ontwikkelen de sleutelbegrippen in onze productontwikkeling.
 
Sinds 2020 innoveren we onze verpakkingen zodat al onze flacons uit 100% gerecycleerd en recycleerbaar plastic bestaan*. Zo sparen we jaarlijks meer dan 2600 ton nieuw plastic uit**.

En onze tubes? Zij zijn de uitdaging van het jaar! Het is een technische uitdaging om gemiddeld 40% gerecycleerd plastic in de tubes te verwerken.

In de toekomst willen we nog meer doen om de ecologische voetafdruk van al onze verpakkingen verder te verminderen.

Neem dus gerust een kijkje in onze winkels want daar zie je het resultaat van onze inspanningen: van onze nieuwe en steeds duurzamere tubes mogen we zeggen dat ze onze planeet respecteren.

Wij nodigen al onze klanten uit om samen met ons voor onze aarde te zorgen door de verpakkingen van de producten te sorteren.

 

Nos tubes Yves Rocher éco-conçus

Door te sorteren houd je de natuurlijke voorraden in stand en draag je bij aan de vermindering van de CO₂-uitstoot. Want recycleren is samen werken aan een duurzamere toekomst. 

sowimage
 
*Dit geldt niet voor:
- het plastic voor onze klapdoppen, de etiketten en de pompen. Hiervoor zoeken we nog een manier om te werken met gerecycleerd plastic.
- de flacons van onze nagellakremovers die om compatibiliteitsredenen vandaag nog steeds niet in PET zijn. Deze flacons blijven echter wel recycleerbaar.
**Volgens onze verkoopprevisies van 2021.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken