ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Recycle de Adventskalender van Yves Rocher

Kun jij ook nog geen afscheid nemen van je Adventskalender die je tot aan de kerst elke dag hebt bekeken? Geef hem dan een tweede leven!

Zoals je misschien al hebt gezien, is de Adventskalender van Yves Rocher met de herbruikbare en moduleerbare doosjes perfect om opnieuw te gebruiken. De doosjes blijven heel nadat je ze hebt opengemaakt, dus je kunt ze volgend jaar weer gebruiken. Maak je zelf sieraden? Gebruik de doosjes dan als cadeauverpakking!

sowimage

Waar kun je de doosjes van dit jaar voor gebruiken?

Gebruik ze om je bureau te organiseren. Vul de doosjes met kantoorspullen zoals paperclips, punaises, post-its, enzovoort. Je kunt de doosjes in de kalender laten zitten of ze bijvoorbeeld in een lade neerzetten. Je kunt de kalender ook in tweeën knippen als je hem te groot vindt.

 

 

 

 

sowimage

Of bewaar alles voor kerst volgend jaar !

Het is superleuk om je eigen adventskalender te maken. Dat doe je zo: Vul de doosjes met iets wat je zelf lekker vindt (chocolade, snoepjes, ...) of maak hem voor iemand anders! Je hoeft ze dan alleen nog maar te nummeren, er een mooi strikje omheen te doen en ze in de kalender te plaatsen.

 

 

sowimage

Laat maar eens zien hoe creatief je bent! Je kunt er ook kerstversieringen van maken of de deurkrukken in huis ermee versieren. Of zet ze op tafel om de tafelschikking duidelijk te maken. Het is een leuke manier om je gasten te laten weten waar ze zitten en dan ontdekken ze ook nog een lekkernij in het doosje...

Je kunt vast iets leuks bedenken om met de doosjes te doen! Gooi ze niet weg, ze verdienen beter!

 

 

sowimage

Wat zijn jouw DIY-ideeën om je adventskalender te hergebruiken? Vertel het ons in de comments!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken