ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Tutorial: ontdek de routine voor een perfecte teint!

Wie wil nu geen perfecte teint die echt de hele dag goed blijft zitten! Hier leer je stapsgewijs hoe je donkere kringen kunt vervagen, oneffenheden camoufleren en je teint egaliseren.

1/

Bereid je huid voor

Breng eerst een dagcrème aan en daarna pas de Verhelderende primer. Met deze primer wordt de make-up gefixeerd op je huid, zodat die de hele dag perfect blijft zitten, terwijl de huid vrij kan blijven ademen.

2/

Camoufleer oneffenheden

Breng met het Concealerpenseel je Camouflagestick perfect skin in kleine stipjes aan op de donkere kringen en oneffenheden en tokkel die stipjes zacht in de huid.

Om een heldere oogopslag te creëren breng je de Stift youthful effect aan op de wenkbrauwboog, op de donkere kringen en in de binnenste ooghoek.

3/

Egaliseer je teint

Kies een foundation die geschikt is voor jouw huid en neem daarvan een afgepaste hoeveelheid op de rug van je hand. Gebruik het Universeel foundationpenseel om de crème vanuit het midden van het gezicht naar de buitenzijden te strijken. Herhaal deze handeling al naar gelang de gewenste dekking. Vind je het lastig om de juiste foundation te kiezen? Wij helpen je graag!

4/

Laat je teint stralen

Om je teint verder te perfectioneren breng je op je hele gezicht wat Poeder perfect skin aan. De ultra-fijne poedertextuur matteert en egaliseert de teint en geeft de huid een perzikzachte uitstraling. Als je een zongebruind effect wilt, kun je kiezen voor het Duo poeder zonnige teint waarmee je de teint een natuurlijk zonnige gloed geeft

5/

Blozen van plezier!

Met een Blush in een frisse tint zoals Rose Fuchsia of Rose Coquelicot, ofwel een subtielere tint zoals Rose Pêche, tover je een stralende blos op je wangen en geef je je look een fris accent!

En? Tevreden met je perfecte teint? Laat ons het resultaat zien!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken