ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Verzorg je handen en nagels

We gebruiken onze handen voortdurend, waardoor ze bloot staan aan schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom verdienen ze het om eens goed te worden verzorgd. Tijd om ze eens goed te vertroetelen!

1 – Scrubben

Als je je handen hebt gewassen en voorzichtig hebt afgedroogd, begin je aan de eerste stap: scrubben.

Ook je handen hebben recht op een scrub om onzuiverheden te verwijderen. De huidstructuur wordt verfijnd en de huid wordt gladder. Spoel af met lauw water en voilà: je handen zijn al zichtbaar zachter!

 

2 – Hydrateren

Zelfs als je geen droge huid hebt, is hydratatie van je handen on-ont-beer-lijk.

Zorg ervoor dat je altijd een tubetje crème bij de hand hebt, dat is je redding na iedere wasbeurt die irritaties kan veroorzaken. En nee, geen vette formules meer die niet in de huid trekken, maar wel exotische geuren: Mango & Koriander, Kokosnoot, Bourbonvanille, Olijf & Petitgrain.

Voor verzorging op maat is het een goed idee om de handcrème van Riche Crème te gebruiken, want die vervaagt pigmentvlekken.

sowimage

3 – Masseren

Het geheim: de handpalm zacht masseren en vervolgens elke vinger apart. Stimuli reguleren onze emoties en kunnen veel pijnsoorten verlichten.

 

4 – Herstellen

Beschadigde handen hebben behoorlijk te lijden. Er is maar één oplossing: herstellen en versterken met de intensieve verzorging van de Handbalsem voor de winter.

sowimage

Wat zijn jouw tips voor mooie, zachte en goed beschermde handen?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken