ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Wat is een bodymist en hoe gebruik je hem?

Hoe gebruik je hem? Welke eigenschappen heeft hij? Ontdek deze trend van 'geparfumeerde sprays'!

Wat is een bodymist en hoe gebruik je hem?

Bodymists (of geparfumeerde sprays) zijn de nieuwe favorieten van onze beautyroutine. Omdat ze veel lichter zijn dan de klassieke parfums hebben ze veel pluspunten. Maar wat is nou precies een bodymist en hoe gebruik je hem? Je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken. Ontdek hier hoe!

 

Een nieuwe en super trendy beautygewoonte

Deze trend is overgewaaid uit de Angelsaksische wereld. Het doel? De verkwikkende geur van je favoriete douchegel langer bij je dragen, met slechts een kort spraytje! De bodymist is praktisch. Hij past namelijk gemakkelijk in je tas, zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt en hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. Het is een nieuwe manier om je even op te frissen!

 

Hoe gebruik je hem?

 

Meteen na het douchen, spray je de bodymist op je lichaam en op je haar. Omdat het product heel licht is en geleidelijk aan vervliegt, kun je het meerdere keren per dag gebruiken. Eigenlijk is het net als het even bijwerken van je make-up in de middagpauze.

Ga je vanavond uit en wil je een meer uitgesproken parfum dragen? Geen probleem, de lichte geur van de bodymist vermengt zich niet met die van je parfum.

De bodymist is ook een handige manier om je haar even op te frissen want soms ruikt je haar door je dagelijkse omgeving (tram, vervuiling, sigarettenrook e.d.) gewoon wat minder fris.

Het is duidelijk: bodymists zijn echt een superfijne nieuwe beautygewoonte! Ze zijn heel handig in gebruik én ze zijn er in veel verschillende geuren! Kies de geur die bij je stemming past.

Wat is jouw favoriete geur bodymist? Laat het ons weten bij de comments!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken