ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Welke foundation is het beste voor een droge huid?

Je huid is trekkerig, voelt oncomfortabel aan en is kurkdroog ... Een droge huid zorgt voor een doffe teint en vraagt om specifieke verzorgingsproducten. Volg de instructies!

Je voedt en hydrateert je huid regelmatig, maar toch ziet hij er uitgedroogd uit. Je teint straalt niet en je huid voelt oncomfortabel aan. Wellicht is je foundation dan niet geschikt voor je huidtype. Wist je dat er foundations bestaan die speciaal zijn ontwikkeld voor de droge huid?
Hoe gebruik ik make-up op mijn droge huid?

 

Hoe gebruik ik make-up op mijn droge huid?

Net als een vette of een gemengde huid, heeft je droge huid specifieke behoeften als het om make-up gaat. Het is fijn dat je huid niet glanst en geen puistjes heeft, maar helaas heeft een droge huid zo zijn eigen problemen: een trekkerig gevoel, uitdroging, gevoeligheid, doffe teint en rode vlekken ... Deze worden veroorzaakt door een tekort aan talg, wat leidt tot vochtverlies.

En hoewel vaak wél wordt gedacht aan speciale verzorging om de huid te voeden en van de benodigde vetten te voorzien, wordt bij de keuze voor een foundation zelden rekening gehouden met het huidtype.

 

Welke textuur en welke formule kies je?

Kies vooral een formule die geschikt is voor jouw huid: crèmeformules zijn voor een droge huid comfortabeler dan vloeibare formules. Poeders zijn juist uit den boze omdat zij de neiging hebben talg te absorberen, waardoor je huid uitdroogt.

Wij hebben precies wat je nodig hebt! De Crèmefoundation intense dekking laat je teint stralen en geeft je droge huid tegelijkertijd een comfortabel gevoel. Deze kalmerende en herstellende foundation is verrijkt met Duizendrozenolie, die bijdraagt aan de celvernieuwing en de huid meer laat stralen. De combinatie van de intense dekking van een foundation met het comfort van een verzorgingsproduct zorgt voor een zachte en gevoede huid, met een perfect egale teint. De hele dag door. 

Het is een beetje als een lievelingstrui voor je huid, die zit lekker en beschermt je tegen de kou. Een slim product dus, dat je laat stralen en bovendien je droge huid voedt en comfortabel laat aanvoelen.

En komt dat even mooi uit: omdat het Merk 60 jaar bestaat, hebben we dit emblematische product, dat jullie al meer dan twintig jaar met plezier gebruiken, in een nieuw jasje gestoken. Nu is het weer helemaal up-to-date. En omdat er zo vaak om werd gevraagd, is deze foundation nu ook verkrijgbaar in een tube.

Nog een pluspunt: 100% vegan (zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong).

En wat zijn jouw make-uptips voor een droge huid?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken