Heeft u een vraag die niet voorkomt in onze rubriek “VRAGEN&ANTWOORDEN"? Neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst. Hieronder vindt u alle gegevens om de verschillende diensten te bereiken en zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag te krijgen.U wenst contact op te nemen met onze klantendienst

Heeft u een opmerking, een vraag over de Yves Rocher schoonheidsproducten of winkels? Bent u verhuisd of heeft u een nieuw e-mailadres?

* U bent winkelklant? Klik hier

* U bent klant per correspondentie (post / telefoon of internet)? Klik hier

U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 035-609 11 22 van maandag tot vrijdag van 8.00 - 21.00 en op zaterdag van 8.00 - 17.00.

Naar boven

U wenst schoonheidsadvies

Wenst u aanvullend advies over het gebruik van een bepaalde crème, lotion, make-upproduct? Klik hier om contact op te nemen met onze schoonheidsspecialistes. Zij zullen uw vragen beantwoorden en u schoonheidsproducten adviseren die op uw behoeften zijn afgestemd.

Naar boven

U wenst meer te weten over de betrokkenheid van het merk bij de natuur

Aangezien de natuur al 50 jaar de inspiratiebron van onze schoonheidsproducten is, vormt natuurbescherming en milieubehoud de kern van onze bezigheden. Klik hier om meer te weten over de duurzame betrokkenheid van Yves Rocher bij de natuur en over de Stichting of Klik hier om op de hoogte te blijven van de actualiteit van het merk.

Naar boven

Wenst u te solliciteren bij Yves Rocher ?

Verlangt u onze Yves Rocher team te versterken of franchise te worden in één van onze schoonheidscentrums ? Bent u op zoek naar nieuwe professionele en menselijke uitdagingen ?
Dien vanaf nu uw kandidatuur in online door hier te klikken.
Onze personeelsdienst verbindt zich ertoe uw kandidatuur met zorg te bekijken en te beantwoorden.

Naar boven