ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Onmiddellijk is de huid soepeler, comfortabeler en zijn de rimpels gladgestreken. Na 1 maand is de huid gevoed en lijkt intensief geregenereerd.

  • Huidtype : alle huidtypes
  • Textuur : smeltende en romige crème
  • Voordelen : regenereert de huid

Resultaten :

15% minder rimpeldiepte bij 85% van de respondenten (2)
100% van de respondenten hebben een gevoede huid (1)
80% verklaren dat hun huid diepgaand is geregenereerd (5)
91% verklaren dat hun huid comfortabel is (3)

 

De sorteerhandleiding:

Plaats de dop en de verpakking in de gewone sorteerbak.

(1) Klinische studie uitgevoerd bij 17 proefpersonen 30 minuten na toepassing
(2) Klinische studie uitgevoerd bij 20 proefpersonen 15 minuten na toepassing
(3) Tevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij 156 proefpersonen, direct na toepassing
(5) Tevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij 156 proefpersonen, na 28 dagen gebruik

Format : Jar

Artikelnummer: 26462

Plantaardig ingrediënt
30 Kostbare Oliën
Stimuleert het celherstel*

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben 30 kostbare oliën geselecteerd vanwege hun uitstekende anti-aging werking.

De ongeëvenaarde kennis van onze experts heeft ertoe geleid dat deze oliën zijn aangevuld met een uitzonderlijke olie die de celvernieuwing stimuleert*: duizendrozenolie.

30 Kostbare Oliën
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLETHYLHEXYLSTEARATECOCOSNUCIFERA(COCONUT)OILDIMETHICONEBRASSICACAMPESTRIS(RAPESEED)SEEDOILSTEARETH-2HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOILMACADAMIATERNIFOLIASEEDOILGLYCERYLSTEARATESTEARETH-21COCO-CAPRYLATE/CAPRATEHYDROGENATEDCOCONUTOILSTEARYLALCOHOLSIMMONDSIACHINENSIS(JOJOBA)SEEDOILBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERCENTAUREACYANUSFLOWERWATERCANDELILLACERA/EUPHORBIACERIFERA(CANDELILLA)WAX/CIREDECANDELILLAAPHLOIATHEIFORMISLEAFEXTRACTSESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEXANTHANGUMOLEAEUROPAEA(OLIVE)FRUITOILETHYLLINOLEATEZEAMAYS(CORN)GERMOILRICINUSCOMMUNIS(CASTOR)SEEDOILPRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)OILCORYLUSAVELLANA(HAZELNUT)SEEDOILCARTHAMUSTINCTORIUS(SAFFLOWER)SEEDOILRETINYLPALMITATEGLYCINESOJA(SOYBEAN)STEROLSLECITHINTOCOPHERYLACETATESORBICACIDPRUNUSPERSICA(PEACH)KERNELOILPRUNUSARMENIACA(APRICOT)KERNELOILPISTACIAVERASEEDOILPERSEAGRATISSIMA(AVOCADO)OILORYZASATIVA(RICE)GERMOILORBIGNYAOLEIFERASEEDOILMANGIFERAINDICA(MANGO)SEEDBUTTERJUGLANSREGIA(WALNUT)SEEDOILGOSSYPIUMHERBACEUM(COTTON)SEEDOILCAMELLIAOLEIFERASEEDOILSILYBUMMARIANUMSEEDOILROSACANINAFRUITOILOENOTHERABIENNIS(EVENINGPRIMROSE)SEEDEXTRACTLIMNANTHESALBA(MEADOWFOAM)SEEDOILCARAPAGUAIANENSISSEEDOILCAMELINASATIVASEEDOILARGANIASPINOSAKERNELOILTRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATESODIUMHYDROXIDEROSADAMASCENAEXTRACTSODIUMBENZOATETOCOPHEROLPOTASSIUMSORBATECITRICACIDALCOHOLPROPYLGALLATE10943v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies

's ochtends en 's avonds op het gezicht aanbrengen.

Veelgestelde vragen
Is het gamma vegan?
Ja, alle formules van het gamma Riche Crème zijn vegan, behalve de lipbalsem, waarbij bijenwas vereist is voor het sensoriële aspect van dit product.
Zijn de Riche Crème producten geschikt voor alle huidtypes?
Ja, het gamma is ontwikkeld voor alle huidtypes die gevoed moeten worden, inclusief de rijpe huid en de droge huid. Oléo-Infusion is echter speciaal ontwikkeld voor de droge huid.
Hebben alle producten dezelfde concentratie actieve bestanddelen?
Bij Yves Rocher bepalen we de concentratie van onze actieve bestanddelen voor elk van onze formules. Ons doel is om de juiste dosis van de actieve bestanddelen te bepalen die nodig is voor een optimale schoonheid van de huid, met inachtneming van de onschadelijkheid. Ongeacht de concentratie van actieve bestanddelen in onze formules, ondergaan al onze producten instrumentele testen om hun doeltreffendheid te valideren. Om de rijpe huid een voedingsconcentraat te bieden dat ze nodig heeft, is de formule van Oléo-Infusion versterkt met 30 Kostbare Oliën ten opzichte van de andere formules in het assortiment.
Hoe is de geur van het assortiment?
De geur van het gamma Riche Crème wordt gekenmerkt door fruitige, perzikachtige noten, omhuld door bloemige noten van jasmijn, roos, osmanthus en oranjebloesem op een licht cederhoutachtige, poederige en muskusachtige basis.
Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken