ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Het met Biologische Algen uit Bretagne en Witte klei verrijkte Exfoliërende Preshampoomasker 2-in-1 zuivert en exfolieert de hoofdhuid in alle zachtheid. Het verwijdert onzuiverheden en vermindert het teveel aan talg. Het haar is van wortel tot punt fris en luchtig, en wordt ook minder snel vet.

  • Haartype: normaal tot vet haar
  • Textuur: vloeibare crème + korrels
  • Effect: het haar blijft 72 uur lang zuiver*
  • Gebruik: 1 keer per week 3 à 5 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen

Resultaten:

92% - mijn hoofdhuid is gezuiverd**
92% - het teveel aan talg lijkt verminderd**
88% - mijn haar lijkt gezuiverd**
77% - mijn hoofdhuid wordt duurzaam ontgift**

Gebruiksadvies:

1 keer per week voor de shampoo
op de haarwortels van droog haar aanbrengen. 3 à 5 min laten inwerken en met wat water laten opschuimen. Overvloedig spoelen en het haar vervolgens wassen.

Zo sorteer je correct:

doe de tube met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

*Geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 12 vrijwilligers
**Tevredenheidsonderzoek bij 26 proefpersonen

Artikelnummer: 58709

Plantaardig ingrediënt
Biologische Algen uit Bretagne
Verminderen de talgproductie en de onzuiverheden.

Het is erg moeilijk om te ontsnappen aan pollutie: sigarettenrook, vervuilde regen, stof en micropartikels zijn nu eenmaal alomtegenwoordig. Pollutie is een echte vijand van de huid en heeft ook een nefast effect op de schoonheid van het haar. Vooral de luchtpollutie maakt het haar fragieler en verstoort het evenwicht van de hoofdhuid. Hierdoor worden de haarwortels sneller vet en wordt de haarvezel zwaarder. De haarvezel raakt verstikt door pollutie en het haar wordt dof.

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld konden onze experts in Plantaardige Cosmetica® zuiverende Biologische Algen van Bretagne selecteren.

Deze algen, ook bekend onder de naam Neptunusharpoen, hebben haakjes op hun vertakkingen waardoor ze zich aan de boten kunnen vasthechten. Hierdoor hebben ze de oceanen kunnen oversteken. Onze wetenschappers hebben ze dan ook gevonden aan de Bretonse kust, niet ver van "l'île du bout du monde".

Omdat ze de talgproductie heel efficiënt verminderen, hebben ze een zuiverend effect. Ze verwijderen het teveel aan talg en onzuiverheden waardoor de hoofdhuid perfect zuiver en het haar licht en glanzend is.

Biologische Algen uit Bretagne
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCETYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATECELLULOSEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINECOCAMIDOPROPYL BETAINEGLYCERINLACTIC ACIDCOCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDERCORALLINA OFFICINALIS EXTRACTCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTHYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEMALTODEXTRINBENZOIC ACIDTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATELIMONENECITRIC ACID10842v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken