ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De met Biologische Pepermunt van La Gacilly verrijkte Sulfaatvrije Verzorgende Shampoo verwijdert schilfertjes en voorkomt dat ze opnieuw opduiken. Bevrijd van alle vervelende schilfertjes kan het haar opnieuw vrij ademen.

  • Haartype: haar met schilfertjes
  • Textuur: gele gel
  • Effect: maakt het haar opnieuw fris, licht en luchtig

De shampoo werd speciaal zonder sulfaat* samengesteld om haar met roos in alle zachtheid te wassen en de hoofdhuid te zuiveren.

Resultaten:

100% - efficiënt tegen schilfertjes**
100% - voorkomt dat de schilfertjes opnieuw opduiken**
100% - mijn hoofdhuid is zuiver**
97% - voorkomt gedurende 2 weken dat de schilfertjes opnieuw opduiken**

Gebruiksadvies:

op vochtig haar aanbrengen. De hoofdhuid masseren. Uitspoelen. 

Zo sorteer je correct:

doe de flacon met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

Goed om te weten: de doppen worden in het sorteercentrum apart verzameld en vervolgens versnipperd. Sinds 2020 zijn al onze flacons gemaakt in 100% gerecycled & recyclebaar plastic***. Wanneer je je afval sorteert geef je het een tweede leven.

*Zonder tensioactieve sulfaatbestanddelen
**Tevredenheidsonderzoek bij 30 proefpersonen gedurende 28 dagen
***Met uitzondering van doppen, pompen en removers

Artikelnummer: 67881

Plantaardig ingrediënt
Biologische Munt van La Gacilly
Vermindert het onaangename gevoel van de hoofdhuid.

Schilfertjes zijn kleine huidfragmenten, ook roos genoemd, die zich van de hoofdhuid losmaken. Het fenomeen kan het gevolg zijn van stress, verkeerde voedingsgewoonten, een verstoring van het hormonale evenwicht of een ongeschikte haarroutine.

Er bestaan 2 types schilfertjes:

- droge schilfertjes zijn het gevolg van een te grote talgproductie en een verstoring van de vernieuwing van de cellen van de hoofdhuid. De schilfertjes zijn wit en poederachtig. Ze blijven niet aan de hoofdhuid kleven en vallen op de schouders. Droge schilfertjes komen vooral voor bij de droge tot normale hoofdhuid.

- vette schilfertjes zijn het gevolg van de ontwikkeling van het micro-organisme Malassezia furfur dat de talg afbreekt en het afschilferen van de hoofdhuid doet toenemen. Ze vormen agglomeraten die op de hoofdhuid blijven kleven. Vaak gaan ze vergezeld van jeuk en irritatie van de hoofdhuid. Om het gevoel van comfort op peil te houden moeten de schilfertjes verwijderd worden.

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld konden onze experts in Plantaardige Cosmetica® het verfrissende Pepermuntwater met munt van La Gacilly selecteren.

Het vermindert het onaangename gevoel van de gevoelige hoofdhuid met schilfertjes. Dit ingrediënt dat eigen is aan Yves Rocher werd geïntegreerd in 2 formules die schilfertjes verwijderen en voorkomen dat ze opnieuw opduiken.

Biologische Munt van La Gacilly
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUCOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM METHYL COCOYL TAURATEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERSODIUM COCOYL ISETHIONATECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINEGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTCITRIC ACIDBENZOIC ACIDSORBIC ACIDCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENEHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATETOCOPHEROL10836v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken