ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Deze deodorant met Edulis van La Gacilly heeft een zeer efficiënt en verfrissend parfum dat beschermt tegen geurtjes. Voor een optimale efficiëntie kozen onze experts in Plantaardige Cosmetica® beukenpoeder dat in staat is vocht te absorberen zonder de huid te irriteren.

Met onze deodorants heb je de indruk te transpireren. Dat is normaal. Onze deodorants bestaan voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten geen aluminiumzouten of alcohol. Ze hebben een ontgeurende werking en houden de natuurlijke transpiratie niet tegen. Ze hinderen het natuurlijke transpiratieproces van de huid niet maar gaan geurtjes tegen. In functie van de huid kan een aanpassingsperiode nodig zijn.

Omdat de samenstelling van onze deodorants natuurlijk is kan de formule evolueren en kunnen er, wanneer de deodorant niet gebruikt wordt, witte vlokken ontstaan. Dit is een voorbijgaand en weinig voorkomend volledig natuurlijk fenomeen dat het gevolg is van de aanwezigheid van absorberend poeder in de formule. De vlokken zijn absoluut onschadelijk voor de huid en hebben geen invloed op de efficiëntie van de deodorant. Een eventuele witte vlok kan je probleemlos verwijderen waarna je de deodorant verder kan gebruiken.

+punt: een lichte textuur zodat je je onmiddellijk kunt aankleden.

Gebruiksadvies: op propere en droge oksels aanbrengen.

Dermatologisch geteste formule.

Format : Roll-on

Artikelnummer: 07267

Plantaardig ingrediënt
EDULIS & BEUKENPOEDER
Beschermt tegen geurtjes en absorbeert vocht
Onze experts in Plantaardige Cosmetica® combineerden biologisch geteelde Edulis uit La Gacilly met Beukenpoeder dat in staat is vocht te absorberen zonder het natuurlijke transpiratieproces te verstoren.
EDULIS & BEUKENPOEDER
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUCELLULOSEKAOLINPARFUM/FRAGRANCEGLYCERYL STEARATE CITRATECETYL ALCOHOLCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERYL CAPRYLATEPENTYLENE GLYCOLCARPOBROTUS EDULIS EXTRACTHYDROXYACETOPHENONEETHYLHEXYLGLYCERINXANTHAN GUMSODIUM GLUCONATEZINC GLUCONATECITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLLINALOOLTOCOPHEROLGERANIOLPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATE10435v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews

ontdek het gamma

Een kus met de smaak van de natuur

Plantaardige Lichaamsverzorging

Een kus met de smaak van de natuur

Onweerstaanbare geuren en een combinatie van weldadige plantaardige bestanddelen en wassen, en voedende karitéboter. De lippen zijn subliem en goed gevoed.

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken