ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Onze onderzoekers in Plantaardige Cosmetica voegden karitéboter toe aan deze overvette reinigende balsem. De formule met rijke en omhullende textuur bestaat voor meer dan 2/3 uit plantaardige oliën om het trekkerige gevoel van de huid te verlichten.

De douche wordt een moment van verzorging om de huid te kalmeren en te voeden.

Langdurig afspoelen. De douche/het bad na gebruik goed uitspoelen.

Om je verzorgingsroutine te vervolledigen zijn er ook de Peeling, de Bodymilk, de Handbalsem en de Lipbalsem Magical Shea.

Getest onder dermatologische controle. De huid is gevoed.

Format : Tube

Artikelnummer: 13417

Plantaardig ingrediënt

Karitéboter

Voedt de heel droge huid.

Wij bevoorraden ons met respect voor mens en natuur.

Wij maken onze producten met planten afkomstig van 450 bevoorradingsketens wereldwijd. Om onze ecologische voetafdruk te verminderen, verbinden we er ons toe om ons continu te verbeteren en onze plantaardige ingrediënten te betrekken uit ethisch verantwoorde bevoorradingsketens.

Sinds 2020 zijn we lid van de UEBT (Union for Ethical BioTrade), een vereniging die ons begeleidt en uitdaagt om onze natuurlijke ingrediënten op een ethische manier en met respect voor de mens en de biodiversiteit te betrekken.

Een duurzame bevoorradingsketen streeft ernaar om zich continu te verbeteren, doet aan risicobeheer en heeft een bewezen positieve impact op de drie pijlers - ecologisch, sociaal en economisch - van de duurzame ontwikkeling.

Karitéboter
Ingrediënten

Ingrediënten :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILAQUA/WATER/EAUCOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERGLYCERYL OLEATEDECYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATECITRIC ACIDTOCOPHERYL ACETATEHYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATEASCORBYL PALMITATETOCOPHEROLLECITHIN

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken