ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Een lichte en zachte spray samengesteld uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de make-up fixeert, de huid verzorgt en haar een aangenaam gevoel van comfort bezorgt.

De final touch van elke make-uproutine! De Fixerende Spray doet de make-up beter houden, geeft de huid een fris gevoel en bescherm haar tegen uitwendige irriterende factoren. Door een zacht en diffuus spraysysteem komt de spray homogeen en zonder strepen op het gezicht terecht. De spray bezorgt de huid een fris gevoel en geeft na het drogen een natuurlijke, stralende finish.

De Fixerende Spray heeft niet enkel een effect op de make-up, hij draagt ook zorg voor de huid door haar te beschermen tegen pollutie en het schadelijke effect van blauw licht. De Fixerende Spray is verrijkt met Aphloia van Madagaskar, een emblematisch botanisch actief bestanddeel bij Yves Rocher dat de huid beschermt tegen uitwendige irriterende factoren. Zo blijft de make-up heerlijk fris, een hele dag of een hele nacht lang!

De formule is vegan*, niet comedogeen en parfumvrij.

Pluspunt: een extra fijne en lichte spray die homogeen wordt aangebracht en onmiddellijk versmelt met de huid. De spray fixeert de make-up in alle zachtheid, zonder strepen en zonder kleverig gevoel. In enkele verstuivingen vormt de spray een onzichtbare voile die de huid onmiddellijk verfrist en de make-up verheldert met een natuurlijke finish. Hij doet de make-up langer houden, geeft de huid een aangenaam gevoel van comfort en laat haar vrij ademen!

Gebruiksadvies: gedaan met make-up die niet blijft zitten! Make-up voor overdag of een avondje uit? Schud de Fixerende Spray en houd hem op 15-20 cm van het opgemaakte gezicht. Sluit de ogen en verstuif de spray in een ronde beweging om de make-up langer te doen houden, de huid te verzorgen en haar te beschermen tegen blauw licht en pollutie.

Beautytip: wil je je make-up overdag opfrissen? De Fixerende Spray is DE oplossing om je teint op een eenvoudige en snelle manier op te frissen en te doen stralen!

Professionele make-uptip: gebruik de spray als fixerende make-upbasis. Breng de spray voor de foundation aan of verstuif hem op je penseel om je oogschaduw/poeder langer te doen houden.

*Zonder dierlijke derivaten

Artikelnummer: 48289

Plantaardig ingrediënt
Aphloia
Herstelt en beschermt de huid in alle zachtheid

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Aphloia
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGLYCERINPENTYLENE GLYCOLAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBETAINEPVPHYDROXYACETOPHENONESODIUM GLUCONATESORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDE

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
ontdek het gamma
Banner gamma kleuren van de natuur makeup

Expert Make-up

Make-up met de kleuren van de natuur

Teint, ogen, lippen of nagels, onze make-upproducten dragen zorg voor jou en voor de natuur.

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken