GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher

Inschrijven voor de nieuwsbrief van de website

De velden aangeduid met (*) moeten ingevuld worden

Uw persoonlijke gegevens worden door de firma Laboratoires de Biologie Végétale Yves Rocher NV uitsluitend gebruikt voor het verwerken en afhandelen van bestellingen, voor het verlenen van diensten waarvoor u uzelf heeft aangemeld en voor het toesturen van aanbiedingen van Yves Rocher. Om ervoor te zorgen dat u per post of telefonisch aanbiedingen van onze partners ontvangt, kan het zijn dat wij uw gegevens aan hen verstrekken. Indien gewenst, is het ook mogelijk om aanbiedingen van onze partners per e-mail of SMS te ontvangen. Deze gegevens kunnen eveneens verstrekt worden aan onze onderaannemers en dienstverleners.

Overeenkomstig de geldende regelgeving aangaande de bescherming van persoonsgegevens, heeft u verschillende rechten, zoals het recht om de gegevens met betrekking tot uzelf in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Voor de uitoefening van deze rechten kunt u ons een berichtje sturen met daarin uw voor- en achternaam, adres en - indien mogelijk - uw klantnummer. Voeg ook een kopie van uw legitimatiebewijs bij. Stuur dit naar: Yves Rocher – Klantenservice – Nieuwegracht 4-04 – 3763 LB Soest (Nederland), of per e-mail aan: contact@yves-rocher.nl.

Verder kunt u uw telefoonnummer desgewenst laten opnemen in de “Bel-Me-Niet-Meer”-lijst.

U kunt te allen tijde en zonder opgaaf van reden bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor de toezending van aanbiedingen door Yves Rocher of haar partners. Voor meer informatie over ons privacy beleid ten aanzien van persoonsgegevens en over uw rechten in het bijzonder, kijkt u hier op onze website.

IK WIL ME GRAAG INSCHRIJVEN!

Wil je vóór de anderen op de hoogte worden gebracht van de lancering van een nieuw Yves Rocher-product?
Wil je in real time op de hoogte worden gehouden van onze uitzonderlijke aanbiedingen?
Wil je niets missen?

JE HEBT ALLE JUISTE REDENEN OM JE IN TE SCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF VAN ONZE WEBSITE!

Je kan je op elk moment uitschrijven.

Als je jezelf wilt afmelden voor de nieuwsbrief van de winkels, neem dan hier contact met ons op.